“Karagöz özür dilesin” – Kocatepe Gazetesi

İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Acar, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Karagöz’ün “Saffet Acar'ın eşi partimiz üyesi onu unutmuş onu istifa ettirebilir' dediğini belirterek açıklama yaptı. İbrahim Acar, “Dinar Belediye Başkanımız, on tane üyemiz ve İl Genel Meclis Üyesi olarak şahsım geçen günlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa ettik. Duyduğum kadarıyla Afyonkarahisar MHP İl başkanı, [&hellip]

İl Genel Meclisi Üyesi İbrahim Acar, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mehmet Karagöz’ün “Saffet Acar’ın eşi partimiz üyesi onu unutmuş onu istifa ettirebilir” dediğini belirterek açıklama yaptı. İbrahim Acar, “Dinar Belediye Başkanımız, on tane üyemiz ve İl Genel Meclis Üyesi olarak şahsım geçen günlerde Milliyetçi Hareket Partisi’nden istifa ettik. Duyduğum kadarıyla Afyonkarahisar MHP İl başkanı, Sayın Belediye Başkanımız Saffet Acar ile ilgili ‘hanımını Milliyetçi Hareket Partisi’nde unutmuş onu da alsın’ diye yakışıksız, aşağılık son derecede seviyesiz bir şekilde konuşma yapmıştır. Biz Milliyetçi Hareket Partisi’nin 20 yıl teşkilat başkanlığını yaptık, Milliyetçi Hareket Partisi’nin içinde hiç kimsenin arına namusuna, haramına helaline zerre kadar zarar gelmemiştir. Ama Sayın Karagöz’ün burada Sayın Belediye Başkanımız Saffet Acar’ın hanımı ile ilgili yaptığı açıklama ben şahsen bir dil sürçmesi olarak inanmak istiyorum. Ya özür dilesin, ya Milliyetçi Hareket Partisi il Başkanlığı makamını boşaltsın” dedi.  Acar, şöyle devam etti:
“Çünkü Milliyetçi Hareket Partisi’nin makamını temsil eden birisi Peygamber Efendimiz’in (SAV) dediği gibi ‘Cennet anaların ayakları altındadır’ düsturundan hiçbir kadın hiçbir zaman seviyesiz bir şekilde siyasete veya çeşitli şeylerde alet edilmez konuşamaz. Ne Belediye Başkanımız Saffet Acar, ne İl Genel Meclis üyesi eski ilçe başkanı olarak ben, ne meclis üyesi arkadaşlarımız ne diğer eski yönetimdeki arkadaşlarımız hiçbir zaman onların seviyesine inmeyeceğiz. Burada üç beş kişi seviyeyi düşürebilir ama Milliyetçi Hareket Partisi’nde binler on binler bizler gibi düşünüyor, bizler gibi hareket edecekler, oradaki insanlar da bizim arkadaşlarımız yarın biz yüz yüze bakacağız. Ama dediğim gibi oradaki üç beş tane adamın düşüncesi bizi ilgilendirmez, biz onların seviyesine düşmeyeceğiz tekrar tekrar söylüyorum ya özür dilesin, ya istifa etsin.”

Bakmadan Geçme