Karaer esnafı dinledi – Kocatepe Gazetesi

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Selcen Karaer seçim çalışmaları kapsamında Afyonkarahisar pazar esnafı, Dazkırı ilçesi ve Yüreğil Köyü’nü ziyaret etti Afyonkarahisar merkezde pazar esnafını ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Selcen Karaer, esnafa MHP’nin seçim bildirgesini anlattı.Ziyaretlerine daha sonra Dazkırı İlçesi Yüreğil Köyü ile devam eden Karaer'e burada MHP Dazkırı İlçe Başkanı Aydın [&hellip]

Karaer esnafı dinledi

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Selcen Karaer seçim çalışmaları kapsamında
Afyonkarahisar pazar esnafı, Dazkırı ilçesi ve Yüreğil Köyü’nü ziyaret etti

Afyonkarahisar merkezde pazar esnafını ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Selcen Karaer, esnafa MHP’nin seçim bildirgesini anlattı.
Ziyaretlerine daha sonra Dazkırı İlçesi Yüreğil Köyü ile devam eden Karaer’e burada MHP Dazkırı İlçe Başkanı Aydın Ekiz ve yönetim kurulu üyeleri, Afyonkarahisar MHP İl yönetimi üyeleri, Kadın kolları üyeleri ve Ülkü Ocakları Asena teşkilatı üyeleri eşlik etti.
“VATANDAŞIN DERDİ
BİZİM DERDİMİZDİR”
MHP’nin iktidara gelmesi halinde sorunların çözümüne yönelik çalışmalar yapacağının altını çizen Karaer, “Bizler iktidara geldiğimizde çözüm odaklı olacağız ve vatandaşlarımızın dertlerini, sıkıntılarını elimizin tersiyle itmeyeceğiz. Çünkü vatandaşımızın derdi bizim derdimizdir ve tüm sorunları çözmek içinde elimizden geleni yapacağız” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Sorunların temeli AKP

MHP Afyonkarahisar Milletvekili Adayı Selcen Karaer Emirdağ İlçesi’ni ziyaret etti

MHP 25. Dönem Milletvekili Adayları Fatih Çetinkaya ile Abdil Demirel, Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın, Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca, İl Kadın Koordinasyon Kurulu Üyeleri, İlçe Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte ilçe pazarını ziyaret eden Karaer vatandaşların sıkıntılarını dinledi.
Esnafın ekonomik olarak büyük sıkıntı yaşadığını ifade eden Karaer, “Son 5 yıldır pazarcı esnafımız sıkıntı içinde yaşadıklarını söylediler. Sadece pazarcılarımız değil, vatandaşlarımız, esnafımız, sanayicimiz, memurumuz, öğrencimiz büyük sorunlar yaşıyor. Bu sorunların temel sebebi AKP’dir” dedi.
AKP’nin yalan üzerine kurulu algı operasyonlarının artık son bulacağını ifade eden Karaer, “Koalisyondan kaçan, bunun yerine AKP’nin kuracağı azınlık hükümeti veya seçim hükümetine destek isteyenler ortadadır” diye konuştu.

Bakmadan Geçme