• Haberler
  • Genel
  • Karaer bayanlarla buluştu – Kocatepe Gazetesi

Karaer bayanlarla buluştu – Kocatepe Gazetesi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 3. sıra Milletvekili Adayı Selcen Karaer, kadın seçmenlerle buluştu Karaer, Gül Anneler ve Biz de Varız derneklerini ziyaret ederken ATSO'da düzenlenen ATSO İl Kadın Girişimciler Kurulu toplantısında kadın girişimcilerle de bir araya geldi.Ziyaretleri sırasında partisi MHP’nin izleyeceği politikalar ve seçim beyannamesinden söz eden Karaer şöyle konuştu: “Milli ve manevî değerlerin korunması, [&hellip]

Karaer bayanlarla buluştu

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 3. sıra Milletvekili Adayı Selcen Karaer, kadın seçmenlerle buluştu

Karaer, Gül Anneler ve Biz de Varız derneklerini ziyaret ederken ATSO’da düzenlenen ATSO İl Kadın Girişimciler Kurulu toplantısında kadın girişimcilerle de bir araya geldi.
Ziyaretleri sırasında partisi MHP’nin izleyeceği politikalar ve seçim beyannamesinden söz eden Karaer şöyle konuştu: “Milli ve manevî değerlerin korunması, yaşatılması ve gelecek kuşaklara aktarılmasında; millî bütünlüğün ve dayanışmanın pekiştirilmesinde aile kurumu büyük önem arz etmektedir. Türk toplumunun temel taşı olan aile, ekonomik ve sosyal gelişmelerin yol açtığı olumsuz gelişmelere karşı korunacaktır. Başta kadınlarımızın aile içindeki konumu olmak üzere aile kurumu güçlendirilecek, aile bireyleri arasındaki bağlılığı ve aile bütünlüğünü koruyucu politikalar geliştirilecektir. Aileyi ve sosyal fonksiyonlarını zayıflatıcı unsurlar ortadan kaldırılacaktır.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme