Karacaörenspor, şampiyonluğu kutladı: 8-2

İkinci Amatör Küme C Grubu’nda lider Karacaörenspor, son üç haftada elde ettiği seri galibiyetlerle grubu şampiyon olarak tamamladı. Karacaörenspor, Pazar günü de Ortapınarspor’u 8-2 gibi net bir skorla geçerek adını Birinci Amatör Küme’ye yazdırdı İkinci Amatör Kümede üç grupta verilen mücadele sona erdi. A Grubu’nda Sinanpaşa Belediyespor, B Grubu’nda Susuz Belediyespor, C Grubu’nda da Karacaörenspor, [&hellip]

İkinci Amatör Küme C Grubu’nda lider Karacaörenspor, son üç haftada elde ettiği seri galibiyetlerle grubu şampiyon olarak tamamladı. Karacaörenspor, Pazar günü de Ortapınarspor’u 8-2 gibi net bir skorla geçerek adını Birinci Amatör Küme’ye yazdırdı

İkinci Amatör Kümede üç grupta verilen mücadele sona erdi. A Grubu’nda Sinanpaşa Belediyespor, B Grubu’nda Susuz Belediyespor, C Grubu’nda da Karacaörenspor, gelecek yıl Birinci Amatör Küme’de mücadele edecekler.
Ama bu takımlar arasında öyle bir takım varki son üç haftada elde ettiği başarılı sonuçlarla deyim yerindeyse şampiyonluğu aldı götürdü.
Karacaörenspor, lige pekte iyi bir başlangıç yapamamıştı. Ancak son haftalara girilirken seri galibiyetlerle adından sıkça söz ettiren Karacaörenspor, son hafta Ortapınar’la karşılaştı. Şuhut’ta oynanan maçı kazanması halinde şampiyon olacak Karacaörenspor, Ortapınarspor’a karşı başarılı bir oyun sergileyerek, grup şampiyonu aldı ve Birinci Amatör Küme’ye yükseldi. En yakın rakibi Eğitim Kültür Vakfıspor’u puan farkıyla geride bırakan Karacaörenspor, C Grubu’nu lider olarak tamamladı.

Bakmadan Geçme