Karacak, Mühsürler ve Konak'ı ziyaret etti

Demokrat Parti (DP) Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Hasan Karacak, seçim çalışmaları kapsamında, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Abdülkadir Konak’ı ziyaret etti Karacak, ziyarette yaptığı konuşmada, seçilmesi halinde hayata geçireceği projelerini anlattı. Sivil toplum kuruluşları ve odalar için de projeleri olduğunu dile getiren Karacak, sivil toplum kuruluşları ve [&hellip]

Karacak, Mühsürler ve Konak’ı ziyaret etti

Demokrat Parti (DP) Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Hasan Karacak, seçim çalışmaları kapsamında, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler ile Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Abdülkadir Konak’ı ziyaret etti

Karacak, ziyarette yaptığı konuşmada, seçilmesi halinde hayata geçireceği projelerini anlattı. Sivil toplum kuruluşları ve odalar için de projeleri olduğunu dile getiren Karacak, sivil toplum kuruluşları ve odalar ile el ele çalışarak Afyonkarahisar’ı hak ettiği yere gelmesi için mücadele edeceklerini söyledi.
Ticaret Borsası Başkanı Mühsürler, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Afyonkarahisar için, şehrin gelişmesi için kim hayırlı ise yerel seçimlerde onun başarılı sonuç almasını temenni etti.
“DEMİRBAŞLARA SAHİP ÇIKMAK GEREKİR”
Karacak, ESOB Başkanı Konak’ı ziyaretinde de göreve geldiğinde esnafın sorunlarını yakından dinleyeceğini ve sıkıntılara çözüm olacağını belirtti. Esnafın şehrin kalkınması için demirbaş olduğunu ifade eden Karacak, bu demirbaşlara da sahip çıkmak gerektiğini söyledi.
Konak ise, siyasetin kötü bir gidişatının olduğunu söyleyerek, “Siyaset çok kötü bir hal aldı. Yılbaşından bu zamana kadar esnafımız kan ağlıyor. Ekonomik sıkıntının bu denli kötü olacağını tahmin etmemiştik” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme