• Haberler
  • Genel
  • Karaca: “Bu maç bizim çıkış maçımız olacak”

Karaca: “Bu maç bizim çıkış maçımız olacak”

Sandıklı Belediyespor teknik direktörü Hakan Hayati Karaca, Akçaabat Sebatspor maçını kazanmaktan başka birşey düşünmediklerini ve bu maçla tekrar çıkışa geçmek istediklerini söyledi Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta mücadele eden Sandıklı Belediyespor, ligin ikinci yarısının ilk haftalarına puan kayıp-larıyla başlamıştı. Kırmızı-beyazlı ekip, bu hafta sonu da grubun zayıf ekiplerinden Akçaabat Sebatspor’la karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını [&hellip]

Karaca: "Bu maç bizim çıkış maçımız olacak"

Sandıklı Belediyespor teknik direktörü Hakan Hayati Karaca, Akçaabat Sebatspor maçını kazanmaktan başka birşey düşünmediklerini ve bu maçla tekrar çıkışa geçmek istediklerini söyledi

Spor Toto 3. Lig 1’inci Grup’ta mücadele eden Sandıklı Belediyespor, ligin ikinci yarısının ilk haftalarına puan kayıp-larıyla başlamıştı. Kırmızı-beyazlı ekip, bu hafta sonu da grubun zayıf ekiplerinden Akçaabat Sebatspor’la karşılaşacak. Bu maçın hazırlıklarını sürdüren Sandıklı Belediyespor Akçaabat maçına 3 puan gözüyle bakıyor. Teknik direktör Hakan Hayati Karaca da bu müsa-bakayla yeniden çıkışa geçeceklerini ve bu müsabakayı kazanacaklarını dile getirdi. Karaca: “Akçaabat Sebatspor maçını ne pahasına olursa olsun kazanacağız. Bu maça çıkış maçı olarak bakıyoruz. Bu müsa-bakayı kazanmaktan başka birşey düşünmüyo-ruz. Önümüzdeki bütün maçlar bizim için çok önemli bir hal aldı. Bizim için her maç final. Her maça mutlak galibiyet gözüyle bakıyoruz. Çok iyi hazırlanıyoruz. Puan kayıplarını geride bırakıp yeniden zirveye doğru tırmanmya çalışacağız” dedi. (Kocatepe)

Menemen maçında iyiydik

Sandıklı Belediyespor, geçen Pazar günü deplasmanda Menemen Belediyespor’a 2-1’lik skorla mağlup olmuştu. İlk yarıdaki maçı 2-0’lık skorla kazanan Sandıklı Belediyespor, bu maçta hiç de beklemediği bir mağlubiyet almış bir de Hamdi Tevfik Altıok’un kırmızı kart görmesiyle gelecek maçlar öncesinde de büyük bir yara almıştı. Sandıklı Belediyespor Teknik direktörü Hakan Hayati Karaca da Menemen Belediyespor maçındaki oyundan memnun olduğunu söyledi. Menemen Belediyespor karşısında 10 kişi oynamanın kendilerini etkilediğini ifade eden Karaca, “Menemen’e karşı da iyi oynadık. 10 kişi oynamamıza rağmen iyi mücadele verdik. Golü de bulduk ancak ikinci golü bulamadık. Maçı kaybettik. Ben takımıma güveniyorum. Allah’ın izniyle iyi sonuçlar alacağız” dedi. (Kocatepe)

Yenilerin takıma katkıları …

Hakan Hayati Karaca alınan kötü sonuçları fazlaca transferlere bağlayanlara da cevap vererek, “Transferleri yapmak zorundaydık. Yeni transferlerin takıma katkıları var. Menemen Belediyespor maçında da Aziz’in, Ömer’in, Ali’nin takıma katkılarını bir kez daha gördük. Uyum sorununu da atlattılar. Zamanla çok daha faydalı olacaklar. Aziz gol attı. Uyum sorununu da attık” dedi.

“Hedeften
asla
şaşmadık”

Teknik direktör Hakan Hayati Karaca, Sandıklı Belediyespor’un tek hedefinin bu sezon 2. Lig’e çıkmak olduğunu söyledi. Karaca, son haftalarda alınan puan kayıplarının takımı bu hedeften asla şaşırtmadığını ve bu hedefle çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi. Karaca şöyle konuştu: “İnşallah bundan sonra da hedeflediğimiz noktaya geliriz. Hedeften asla şaşmadık. Hedefimiz 2. Lig. Play-Off’la da olsa biz 2. Lig’e çıkacağız. İkinci yarıda daha çetin maçlar bekli-yorduk zaten öyle de oldu. İnegöl şanslı bir şekilde aradan sıyrıldı. İlk yarıda da yine sezon başında puan kayıpları yaşamıştık ve artık bizde tekrar çıkışa geçeceğiz.”

Sandıklı’da Sebat maçında 3 eksik

Sandıklı Belediyespor’da Akçaabat Sebatspor maçı öncesinde takımdaki eksiklikler moral bozuyor. Kırmızı-beyazlı ekipte, Akçaabat Sebatspor maçında orta saha oyuncusu Aziz, defans oyuncusu Yücel ve kaleci Tevfik kart cezalısı olmaları nedeniyle görev yapamayacaklar. Takımın geçen hafta oynadığı Menemen Belediyespor müsabakasında sarı kart görerek cezalı duruma düşen Aziz ve Yücel takımını bu önemli müsabakada yalnız bırakacaklar. Kaleci Tevfik de yine Menemen Belediyespor müsabakasında kırmızı kart görmüştü. (Kocatepe)

Taraftara çağrı

Sandıklı belediyespor teknik direktörü Hakan Hayati Karaca, taraftarlara çağrıda bulundu. Akçaabat Sebatspor maçında takımına destek isteyen genç hoca, kırmızı-beyazlı taraftarlardan tam destek beklediğini söyledi. Karaca, “Taraftarımız olayı abartmadan takımına destek versin. Kulübüne zarar vermeden tezahürat yapsın ve bizim yanımızda olsunlar. Biz destek istiyoruz. İyi günde kötü günde hep beraberiz. Birlik ve beraberlik içerisinde kötü günleri aşacağız” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme