• Haberler
  • Genel
  • Karabük iyi oynadı kazandı – Kocatepe Gazetesi

Karabük iyi oynadı kazandı – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da kamp yapan PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor ile Alanyaspor hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçı Karabükspor bulduğu tek golle kazandı Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdüren PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor ile Alanyaspor karşılaştı. Kardemir Karabükspor maça Fachini, Rıza Efendioğlu, Kokaloviç, İzzet Yıldırım, İsmail Dinler, Bekir Ozan Has, Onur Cenik, Zenke, [&hellip]

Karabük iyi oynadı kazandı

Afyonkarahisar’da kamp yapan PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor ile Alanyaspor hazırlık maçında karşı karşıya geldi. Çekişmeli geçen maçı Karabükspor bulduğu tek golle kazandı

Yeni sezon hazırlıklarını Afyonkarahisar’da sürdüren PTT 1. Lig takımlarından Kardemir Karabükspor ile Alanyaspor karşılaştı. Kardemir Karabükspor maça; Fachini, Rıza Efendioğlu, Kokaloviç, İzzet Yıldırım, İsmail Dinler, Bekir Ozan Has, Onur Cenik, Zenke, Recep Aydın, İlhan Depe ve Alexe ile başladı. Alanyaspor ise sahaya; Haydar Yılmaz, Yasin Palaz, Erman Bulucu, Ahmet Şahbaz, Kerem Can Akyüz, Timuçin Aşcıgil, Ahmet Özer, Efecan Karaca, Barış Örücü, Ayite ve Peroviç ilk 11’i ile çıktı.
Afyon Arena’da oynanan maçta Karabük’ün tek golü Alexe’den geldi.
39. dakikada gelişen Karabük atağında İlhan Depe’den gelen pası Alanya defansının arkasında kendini unutturan Alexe kontrol etti. Şut çekecek gibi yaparak kaleci Haydar Yılmaz’ı ekarte eden Alexe, topu kalecinin sağından ağlara gönderdi. 1-0.
İkinci yarı iki takım da istekli ve hırslı oyunuyla dikkati çekti. Kardemir Karabükspor tecrübesiyle maça ağırlığını koyarken, Alanyaspor maçın sonuna kadar diri kalmayı başardı.
89. dakikada Kardemir Karabükspor’un kazandığı serbest vuruşu Ergün Teber kullandı. Alanyaspor kalecisi Alişan Şeker’in parmak ucuyla dokunduğu top üst direğe çarptı. Sahaya dönen topu Alanya defansı uzaklaştırdı.
Maç Kardemir Karabükspor’un 1-0’lık üstünlüğüyle sona erdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme