Karaaslan'a çift veda yemeği – Kocatepe Gazetesi

Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesinin 25 Temmuz 2018 tarihli 1000 Sayılı Adli Yargı Kararnamesi ile Afyonkarahisar 2. Ağır Ceza Mahkeme Başkanı ve Adalet Komisyonu Başkanı Hayati Karaaslan'ın, Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanlığına atanması nedeniyle onuruna veda yemekleri verildi.Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanlığına atanan Hayati Karaaslan'a ilk veda yemeği Afyonkarahisar 2. Ağır [&hellip]

Hâkimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Birinci Dairesinin 25 Temmuz 2018 tarihli 1000 Sayılı Adli Yargı Kararnamesi ile Afyonkarahisar 2. Ağır Ceza Mahkeme Başkanı ve Adalet Komisyonu Başkanı Hayati Karaaslan’ın, Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanlığına atanması nedeniyle onuruna veda yemekleri verildi.
Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanlığına atanan Hayati Karaaslan’a ilk veda yemeği Afyonkarahisar 2. Ağır Ceza Mahkemesi Kalemi, Adalet Komisyonu çalışanlarınca düzenlendi. İkinci veda yemeği ise İkbal Termal Otelin Genel Müdürü Ali Gümüşhan tarafından verildi.

Bakmadan Geçme