Karaali İspanya'ya gitti – Kocatepe Gazetesi

Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaali, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 43'ncü Muhtarlar Toplantısı'nda yurt dışına muhtarların gönderilmesi talimatı doğrultusunda İspanya'ya Afyonkarahisar'dan ilk giden muhtarlar arasında yer aldığını açıkladı.Muhtar Ahmet Karaali, kendisiyle birlikte merkez mahallerden iki, köylerden 7 muhtarın 17 Temmuz 2018 tarihinde İspanya Kültür Gezisine katıldıklarını kaydetti. İspanya gezisine yönelik açıklama yapan Karaali, 'Cordoba şehrinde Kurtuba [&hellip]

Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaali, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın 43’ncü Muhtarlar Toplantısı’nda yurt dışına muhtarların gönderilmesi talimatı doğrultusunda İspanya’ya Afyonkarahisar’dan ilk giden muhtarlar arasında yer aldığını açıkladı.
Muhtar Ahmet Karaali, kendisiyle birlikte merkez mahallerden iki, köylerden 7 muhtarın 17 Temmuz 2018 tarihinde İspanya Kültür Gezisine katıldıklarını kaydetti. İspanya gezisine yönelik açıklama yapan Karaali, “Cordoba şehrinde; Kurtuba Camii şerifi gezdik. Ne yazık ki sonradan Kiliseye çevrilmiş olduğunu Endülüs Emevilerinin başkentliğini yaptığını öğrendik. Granada şehrini gezdik. Elhamra Sarayına hayran kaldık. Bu sarayın temeli 1232 yılında Endülüs Emevilerinin devamı olan Muhammed Bin Yusuf zamanında atılmıştır. Sarayı günlük ortalama 8 bin kişi ziyaret etmektedir. Malaga şehri Antalya’ya benzemektedir. Gezdiğimiz şehirlerin sokak ve caddeleri çok temiz ama hayat çok pahalı. Yemek kültürleri çok farklı olduğundan zorlandık. Bu kültür gezisi ile yeni yerler keşfettik. Yeni dost ve arkadaşlar edindik. Türkiye genelinde 49 muhtar istişare etme imkânı bulduk. 53 bin muhtar içinde onlarla tanıştık, dostluklar edindik. Bizlere bu fırsatı veren ve layık gören başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere gezimizin başından sonuna kadar bizlere eşlik eden yetkililere, emeği geçen herkese şahsım ve mahalle sakinlerim adına teşekkür ederim” dedi.

Bakmadan Geçme