• Haberler
  • Genel
  • Karaağaç, Beşiktaş'a futbolcu seçiyor – Kocatepe Gazetesi

Karaağaç, Beşiktaş'a futbolcu seçiyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'da birçok futbolcunun yetişmesine katkı sağlayan teknik adam Murat Karaağaç, Beşiktaş'a Afyonkarahisar'da düzenlenen U-16 Türkiye Şampiyonası 1'nci Kademe müsabakalarında göze çarpan futbolcuların isimlerini bildirecek ASKF’de görev yapan tecrübeli teknik adam Murat Karaağaç, Afyonkarahisar'da düzenlenen U-16 Türkiye Şampiyonası müsabakalarında Beşiktaş için futbolcu takip edecek.Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)'de görev yapan ve Afyonkarahisar'ın hocası tecrübeli teknik [&hellip]

Karaağaç, Beşiktaş’a futbolcu seçiyor

Afyonkarahisar’da birçok futbolcunun yetişmesine katkı sağlayan teknik adam Murat Karaağaç, Beşiktaş’a Afyonkarahisar’da düzenlenen U-16 Türkiye Şampiyonası 1’nci Kademe müsabakalarında göze çarpan futbolcuların isimlerini bildirecek

ASKF’de görev yapan tecrübeli teknik adam Murat Karaağaç, Afyonkarahisar’da düzenlenen U-16 Türkiye Şampiyonası müsabakalarında Beşiktaş için futbolcu takip edecek.
Afyonkarahisar Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF)’de görev yapan ve Afyonkarahisar’ın hocası tecrübeli teknik adam Murat Karaağaç’a Beşiktaş Jimnastik Kulübü adına futbolcu izlemesi için siyah beyazlı ekipten teklif geldiği öğrenildi. Geçen sezonda Afyonkarahisar’da oynanan Türkiye Şampiyonası maçlarında Beşiktaş adına futbolcu izleyen Murat Karaağaç’tan siyah beyazlı ekibin yönetiminin memnun kaldığı ve Afyonkarahisar’da start alan U-16 Türkiye Şampiyonası maçlarında da Beşiktaş adına futbolcu izlemesi için teklif geldiği belirtildi. Afyonkarahisar’da bugün finalin oynanacağı Türkiye Şampiyonası müsabakalarında genç futbolcuları yakın takibe alacak olan ve beğendiği oyuncuları Beşiktaş’a bildirecek olan tecrübeli teknik adam, geçen yıl da ilimizde oynanan Türkiye Şampiyonası maçlarında Beşiktaş adına futbolcu izlediğini, bugün sona erecek şampiyona içinde siyah beyazlı kulüpten futbolcu izlemesi için teklif geldiğini söyledi. Karaağaç, Türkiye’nin köklü spor kulüplerinden olan Beşiktaş’a hizmet etmekten dolayı da mutlu olduğunu bildirdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Şekerspor’u
10 yıl çalıştırdı

Şekerspor’da 10 yıl görev yapan Tecrübeli teknik adam Murat Karaağaç, yeşil beyazlıları
7 kez de şampiyonluğa ulaştırdı

Afyonkarahisar’da bir çok futbolcunun spora gönül vermesine ve bu konuda Afyonkarahisar’da bir çok sporcunun hocalığını yapmanın gururunu yaşayan tecrübeli teknik adam Murat Karaağaç, Afyonkarahisar’da bugün sona erecek olan Türkiye Şampiyonası müsabakalarında da tribünden futbolcuları yakın kıskaca almaya hazırlanıyor. Beşiktaş adına futbolcu izleyecek olan Murat Karaağaç, 1971 sezonundan itibaren 4 sezon üst üste Afyonspor’da profesyonel olarak forma giydi. Başarılı bir futbol geçmişine noktayı koyduktan sonra spordan kopmayan tecrübeli teknik adam, daha sonra Şekerspor futbol takımını 10 yıl gibi çok uzun bir süre çalıştırma başarısı gösterdi. Şekerspor’da 10 yıllık teknik direktörlük görevi boyunca yeşil beyazlıları da 7 sezon şampiyon yapan tecrübeli teknik adam daha sonra Afyonkarahisar sporuna hizmet etmekten vazgeçmedi. Afyonkarahisar’da bir çok futbolcunun yetişmesinde emeği bulunan ve İshak, Musa, Aytekin, Nurettin ve Atilla gibi eski futbolcuların da hocası olan Murat Karaağaç, şu günlerde de Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’ndaki (ASKF) görevini en iyi şekilde ifa etmeye devem ediyor.

Bakmadan Geçme