Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kar topu yanığında 2 çocuğa doku nakli yapılacak

Atatürk İlkokulu ve Şemsettin

Atatürk İlkokulu ve Şemsettin Ortaokulu’nun ortak kullandığı bahçede kar topu oynarken, vücutlarının çeşitli bölgelerinde yanıklar oluşan 9 çocuktan halen hastanede tedavi altında tutulan 2 çocuğa, plastik cerrahi ameliyatı yapılacak. Ameliyatta, çocukların kendi vücutlarından alınacak dokular, yanık olan bölegelere nakledilecek

 

10 Ocak günü Afyonkarahisar il merkezi Dumlupınar Mahallesi’nde bulunan Şemsettin Karahisari Ortaokulu ile Atatürk İlkokulu’nun ortak kullanımında olan bahçede kar topu oynayan ilkokul 1’inci ve 2’nci sınıf öğrencisi 9 çocuğun vücutlarında, kaşıntıyla birlikte yanıklar oluşmuştu. Aileleri tarafından çeşitli hastanelere götürülen öğrencilerden 7’si tedavilerinin ardından taburcu edilirken, 2 çocuğun tedavisi ise Afyonkarahisar Sağlık Bilimleri Üniversitesi (AFSÜ) Hastanesi’nde sürüyor.
ÇOCUKLARA CERRAHİ MÜDAHALE YAPILACAK
AFSÜ Hastanesi’nde tedavisi süren 2 çocuğa, plastik cerrahi ameliyatı yapılacağı bildirildi. Birinin kalça, diğerinin ayak bileklerinde ciddi yanıklar bulunan çocukların önümüzdeki hafta ameliyat edileceği öğrenildi. Ameliyatla, çocukların kendi vücutlarından alınan dokular, yanık olan bölgelere nakledilecek.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti