• Haberler
  • Spor
  • Kaptan takıma veda etti – Kocatepe Gazetesi

Kaptan takıma veda etti – Kocatepe Gazetesi

Geride kalan sezonda 1. Amatör Lig B Grubu'nu lider tamamlayan Işıklar Belediyespor katıldığı Play-Off Ligi'ni ikinci sırada tamamlayarak Süper Amatör Lige terfi etmişti. Takımın 2. Amatör Lig'de mücadele etmesinde büyük emekleri olan Işıklar Belediyespor Kaptanı Mustafa Çeşme, takımına yaptığı katkılarla takımı önce 2. Amatör Lig'den 1. Amatör'e oradan da Süper Amatör Lige terfi etmesinde büyük [&hellip]

Geride kalan sezonda 1. Amatör Lig B Grubu’nu lider tamamlayan Işıklar Belediyespor katıldığı Play-Off Ligi’ni ikinci sırada tamamlayarak Süper Amatör Lige terfi etmişti. Takımın 2. Amatör Lig’de mücadele etmesinde büyük emekleri olan Işıklar Belediyespor Kaptanı Mustafa Çeşme, takımına yaptığı katkılarla takımı önce 2. Amatör Lig’den 1. Amatör’e oradan da Süper Amatör Lige terfi etmesinde büyük emek harcamıştı. Çeşme sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Bugün itibari ile kaptanlığını yaptığım takımım ve kasabam Işıklar Belediyespor’dan ayrıldığımı açıklayarak 2 sezon boyunca bize destek olan kulüp başkanımıza, yönetime, teknik ekibe ve Işıklar taraftarına teşekkürlerimi bir borç bilip iki taraf içinde hayırlı olmasını temenni ederim. Gelecek sezonda Süper Amatör Ligi’nde Işıklar Belediyespor’a başarılar dilerim. Sevgi ve Saygılarımla herkese teşekkürler” ifadesine yer verdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Işıklar oyuncuları dikkatine

Takım içinde huzursuzluk çıkarmak isteyen oyuncular olduğunu iddia eden Işıklar Belediyespor sosyal medya üzerinden açıklama yaptı. Işıklar Belediyespor Yönetimi’nin yaptığı açıklamada söylentilerin kendilerini rahatsız ettiğini açıkladı

2016-17 sezonunda Süper Amatör Ligi’nde mücadele edecek Işıklar Belediyespor Yönetim Kurulu’nda oyuncuların gelecek kaygısı rahatsızlığı yaşanıyor. Oyuncuların kendilerine yönelttiği “Yeni sezonda ben var mıyım, hoca beni düşünmüyormuş, peşinat, maç başı” sorularının kendilerini rahatsız ettiğini aktaran Işıklar Belediyespor Yönetim Kurulu sosyal medyadan açıklama yaptı.
“ŞİMDİ HERKES
TATİLİNİ YAPSIN”
Işıklar Belediyespor Yönetim Kurulu’nun sosyal medyadan yayınladığı mesajda şu ifadelere yer verdi: “Arkadaşlar şu günlerde takım içerisinde huzursuzluk çıkartmak isteyenler var sanırım. Daha sezonun kupasını yeni almışken tatilin ve başarının tadını çıkartmak varken yeni sezonda ben var mıyım? Yok hoca beni düşünmüyormuş, yok peşinat, maç başı gibi söylentiler bizleri rahatsız ediyor. Şunu herkes iyi bilsin ki biz sokaktaki Ahmet’e lisans çıkartmadık. Her birinize belirli bir bedel ödeyerek aramıza kattık ve Sizlere inandık. Beraber bir yol kaydettik ve sonunda da tarihi bir başarı ile bunu taçlandırdık. Sizler bizim kardeşimiz evlatlarımızsınız. Bizimle olan bizimle yürüyecektir. Yeni sezon açılışına herkes katılacak belirli bir ücret sistemi açıklanacak kabul eden devam eder etmeyen olursa da kardeşçe yollarımızı ayırırız. Onun için şimdi herkes tatilini yapsın dinlensin ve kendisini yeni sezona hazırlasın. Bugün için sadece net olarak R.Şen ve Celal Emlek kardeşlerimiz okulları bittiği için bizimle olamayacaklar. Diğer kişiler bu takımın bir parçasıdır. Yeni sezon için tabi ki çalışmalarımız var. İlk defa çıktığımız bir ligde asansör takım olmak istemiyoruz. Transfer çalışmalarımız var ve olacakta takımımızdaki eksik yerlere 4-5 transferle bizleri Süper Amatör Ligi tecrübeleri ve takıma yapacağı katkıları ile takımı ateşleyecek yeni arkadaşlar katmayı düşünüyoruz. İnşallah Işıklar taraftarının ve spor kamu oyununun beğeneceği ve ses getirecek bir takım oluşturmayı hedefliyoruz. Şimdi siz Değerli sporcu kardeşlerimizin bu arayı iyi değerlendirip yeni sezona sakatlıksız ve sorunsuz olarak kendilerini hazırlamalarını temenni ediyoruz. Selam ve Saygılarımızla.” (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme