• Haberler
  • Genel
  • Kaplıca standına yoğun ilgi – Kocatepe Gazetesi

Kaplıca standına yoğun ilgi – Kocatepe Gazetesi

Sandıklı İlçesi’nde Hüdai Kaplıcası ve ilçenin tanıtımını yapmak için 22 ayda 9 uluslar arası fuara katılan Sandıklı Belediyesi, İstanbul Beylikdüzü'nde düzenlenen fuara katılarak tanıtım atağına devam ediyor Bu yıl 15. kez kapılarını ziyaretçilerine açan Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı'nda (EMITT) stant açan Sandıklı Belediyesi Hüdai Kaplıcası standı ziyaretçilerin akınına uğradı. 60 ülkeden [&hellip]

Kaplıca standına yoğun ilgi

Sandıklı İlçesi’nde Hüdai Kaplıcası ve ilçenin tanıtımını yapmak için 22 ayda 9 uluslar arası fuara katılan Sandıklı Belediyesi, İstanbul Beylikdüzü’nde düzenlenen fuara katılarak tanıtım atağına devam ediyor

Bu yıl 15. kez kapılarını ziyaretçilerine açan Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda (EMITT) stant açan Sandıklı Belediyesi Hüdai Kaplıcası standı ziyaretçilerin akınına uğradı.
60 ülkeden 4 bin katılımcı
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’ın katılımıyla açılışı gerçekleştirilen fuar, dört gün boyunca yurtiçi ve yurtdışından gelen ziyaretçilerin akınına uğrarken, fuarda en çok ilgiyi gören stantlardan birisi de Hüdai Kaplıcası standı oldu. EMITT 2011’e bu yıl 60 ülkeden 4 bin katılımcının yer aldığı uluslar arası turizm fuarında Afyonkarahisar il standında yer alan Hüdai Kaplıcası standında ziyaretçilere Sandıklı leblebisi, Afyon lokumu ve Afyonkarahisar Kızılay Madensuyu ikram edildi.
Tanıtım ve pazarlama çok önemli
İstanbul Beylikdüzü’nde ki EMITT 2011 fuarını ziyaret eden Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu bazı değerlendirmelerde bulundu. Vali İrfanlıoğlu fuarda açılan Afyonkarahisar İl standının, ilk olmasına rağmen oldukça güzel olduğunu söyledi. Afyonkarahisar’ın tanıtımı için emek veren herkese teşekkür eden Vali Balkanlıoğlu, fuarların en iyi pazarlama yolu olduğunu ifade ederek, “Bir şeyi üretmek çok önemli. Üretilen şeyi pazarlamak ve ona müşteri bulmak da ayrı bir önem arz ediyor. Yani önemli olan sahip olduğunuz güzellikleri dünya çapında tanıtıp, onu satmak ve pazarlamak. İşte bu tür fuarlar onu sağlıyor” dedi.
Vali Çakır:Sandıklı leblebisi çok daha güzel
Her ilin kendi bünyesinde stant açtığı fuarda, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Çorum Valisi Nurullah Çakır ve Tekirdağ Valisi Zübeyir Kemelek, Afyonkarahisar İl standından bir araya geldi. İlginç diyalogların yaşandığı bu buluşmada, aslen Kütahyalı olan Çorum Valisi Nurullah Çakır’a, Çorum’un mu, Sandıklı’nın mı yoksa Tavşanlı’nın mı leblebisi daha güzel diye soruldu. Çorum Valisi Nurullah Çakır, madensuyu ile birlikte Sandıklı leblebisinin çok daha güzel olduğunu söyledi.
Elibol: Kaplıcamızın ve İlçemizin tanıtımına çok önem veriyoruz”
Konuyla ilgili açıklama yapan Belediye Başkanı İsmail Elibol;”Hüdai Kaplıcası’nın ve ilçemizin tanıtımına çok önem veriyoruz. Tanıtım faaliyetlerimiz kapsamında daha önce değişik şehirlerde 9 uluslar arası fuara katıldık. Ülkemizin en çok trafik akışının sağlandığı yol kenarlarına dev reklam totemleri diktik. Katıldığımız fuarlarda en çok ilgiyi çeken stantlardan birisi de Hüdai Kaplıcası standı. Yerli yabancı bir çok ziyaretçinin akınına uğrayan standımızla Hüdai Kaplıcamızın müşteri portföyünü genişletmeyi hedefli-yoruz.”dedi.

Bakmadan Geçme