• Haberler
  • Genel
  • 'Kapımız esnafa açık' imzası – Kocatepe Gazetesi

'Kapımız esnafa açık' imzası – Kocatepe Gazetesi

Bakkalar Odası ile Şekerbank arasında oda üyelerine yönelik avantajlı kredi imkanı sağlayan sözleşme imzalandı Afyonkarahisar Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Cengiz Üstün ile Şekerbank T.A.Ş. Afyonkarahisar Merkez Şube Müdürü Cem Yalıncaklı tarafından Oda'ya kayıtlı bakkal esnafının bankacılık ürün ve hizmetlerinden avantajlı olarak yararlanması için Oda hizmet binasında kredi protokolü imzalandı. Oda Başkanı Cengiz Üstün imza töreninin [&hellip]

“Kapımız esnafa açık” imzası

Bakkalar Odası ile Şekerbank arasında oda üyelerine yönelik avantajlı kredi imkanı sağlayan sözleşme imzalandı

Afyonkarahisar Bakkallar Esnaf Odası Başkanı Cengiz Üstün ile Şekerbank T.A.Ş. Afyonkarahisar Merkez Şube Müdürü Cem Yalıncaklı tarafından Oda’ya kayıtlı bakkal esnafının bankacılık ürün ve hizmetlerinden avantajlı olarak yararlanması için Oda hizmet binasında kredi protokolü imzalandı. Oda Başkanı Cengiz Üstün imza töreninin sonunda “Şahsınızda Şekerbank T.A.Ş’nin esnafa olan yaklaşımları ve vermiş oldukları hizmetten dolayı tüm bakkal esnafı adına teşekkür ederim” diye konuştu. Şekerbank T.A.Ş. Afyonkarahisar Merkez Şube Müdürü Cem Yalıncaklı ise Şekerbank T.A.Ş. olarak bu desteklerinin artarak devam edeceğini ve bakkal esnafını finansman konusunda desteklemek için her daim görevlerinin başında olduklarını ifade etti.
“Kapımız esnafa açık” platformu kapsamında; kredi limit sınırlaması 50 bin TL olan ve 60 aya varan vade seçeneği, aylık eşit taksit ödemeli, 4 ay ödemesiz veya 3 ayda bir taksit ödemeli ticari kredi imkanı sağlanıyor. Reel sektöre daha fazla kaynak aktarmak suretiyle ülke ekonomisine katkı sağlamayı amaçlayan bu protokol 31 Aralık 2014 tarihine kadar geçerli olacak (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme