Kapanıyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar da uzun yıllarda faaliyet gösteren ve gerek etrafındaki yerleşim yerlerinden gerekse de şehrimizin tüm halkından büyük tepki gören genelevi nihayet kapanıyor Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ın göreve başladığı tarihten bu yana bu gayri ahlaki müessesenin faaliyetine son vermesi için bir takım çalışmalar yaptığı biliniyordu. En son genelev olarak faaliyet gösteren gayrimenkulün sahibi A.U. ile [&hellip]

Kapanıyor

Afyonkarahisar da uzun yıllarda faaliyet gösteren ve gerek etrafındaki yerleşim yerlerinden gerekse de şehrimizin tüm halkından büyük tepki gören genelevi nihayet kapanıyor

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın göreve başladığı tarihten bu yana bu gayri ahlaki müessesenin faaliyetine son vermesi için bir takım çalışmalar yaptığı biliniyordu. En son genelev olarak faaliyet gösteren gayrimenkulün sahibi A.U. ile Ekim ayında bir araya gelen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın bu görüşmede işyeri sahibini ikna ettiği ve genelevinin 01.03.2013 tarihinde kapatılacağı sözünü aldığı öğrenildi.
Burhanettin Çoban’ın “Evet genelevinin kapanacağı doğrudur. Genelevinin 01.03.2013 tarihinde kapatılacağına dair işyeri malikinden ve bu işyerini çalıştıran ve patroniçe olarak isimlendirilen kadından bu konuda yazılı dilekçeyi almış bulunuyoruz” dediği belirtildi.
Genelevinin kapanacağını duyan vatandaşlar, bu durumdan çok memnun olduklarını belirterek kanayan bir yara gibi gördükleri bu sorunun çözümünde emeği geçenlere teşekkür ettiler. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme