• Haberler
  • Genel
  • Kapanan belediyelere yeni umut – Kocatepe Gazetesi

Kapanan belediyelere yeni umut – Kocatepe Gazetesi

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Afyonkarahisar'da nüfusu 2 binin üzerinde olduğu halde 2011 nüfus sayımına göre kapatılan Belediyeler'in Başkanları'nı TBMM'deki makamında kabul etti Kapanan Belediye başkanları yeni bir yasal düzenleme için destek istediler.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ''Belediyeler kent kültürünü yaşatıyorlar.Kent kültürünü yok etmeye çalışıyorlar.Fransa'da bin nüfuslu belediyeler var. Toplam 40 binin üzerinde belediye varken [&hellip]

Kapanan belediyelere yeni umut

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Afyonkarahisar’da nüfusu 2 binin üzerinde olduğu halde 2011 nüfus sayımına göre kapatılan Belediyeler’in Başkanları’nı TBMM’deki makamında kabul etti

Kapanan Belediye başkanları yeni bir yasal düzenleme için destek istediler.CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu; ‘‘Belediyeler kent kültürünü yaşatıyorlar.Kent kültürünü yok etmeye çalışıyorlar.Fransa’da bin nüfuslu belediyeler var. Toplam 40 binin üzerinde belediye varken AKP iktidarı belediyeleri kapatıyor.Bunun için sizler mücadele vererek hakkınızı aramalısınız.Yasa olarak değişiklik yapılması gerekiyor.Bunun için biz kanun teklifi verelim” dedi.
TOPTAŞ KANUN TEKLİFİ VERECEK
CHP Milletvekili Ahmet Toptaş ise “Yasal düzenlemeye AKP hükümeti destek vermelidir.Sizler Hükümeti ikna etmelisiniz.Biz sizlerin yanındayız.Her türlü düzenlemeyi yaparak ve hakkınızı aramaya devem edeceğiz.Sayın Genel Başkanımız talimat vererek hazırlık yapmamızı istedi” ifadelerini kullandı.
HÜKÜMET RANDEVU BİLE VERMİYOR
Belediye Başkanları adına konuşma yapan Bozhöyük Belediye Başkanı Fatih Çetinkaya ise “Bize değer verdiniz kabul ettiniz.Bizimle Milletvekilimiz Sayın Ahmet Toptaş bey ilgilenmektedir. Ziyaretlerimiz ile destek aramaya çalışıyoruz” diye konuştu. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme