• Haberler
  • Genel
  • Kapanan belediyede imam yok – Kocatepe Gazetesi

Kapanan belediyede imam yok – Kocatepe Gazetesi

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Yalçın Görgöz, Bolvadin’e bağlı Büyükkarabağ’da yaklaşık 7 aydır imam olmadığını belirtti Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Yalçın Görgöz, 29 Mart önseçim ve 7 Haziran genel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Görgöz, seçim çalışmaları çerçevesinde, geçen yıl kapanan beldeler arasında olan Bolvadin’e bağlı Büyükkarabağ’ı ziyaret etti. Ziyaret hakkında bilgi [&hellip]

Kapanan belediyede imam yok

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Yalçın Görgöz, Bolvadin’e bağlı Büyükkarabağ’da yaklaşık
7 aydır imam olmadığını belirtti

Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Yalçın Görgöz, 29 Mart önseçim ve 7 Haziran genel seçim çalışmalarını sürdürüyor. Görgöz, seçim çalışmaları çerçevesinde, geçen yıl kapanan beldeler arasında olan Bolvadin’e bağlı Büyükkarabağ’ı ziyaret etti. Ziyaret hakkında bilgi veren Görgöz, “Büyükkara-bağ’ın önemli bir sorunu var. Tam 6-7 aydır köyde imam yok. Cami var ama imam yok. Defalarca ilgili yerlere talepte bulunmuşlar ama ilgilenen olmamış. Tamam, belediye kapanınca bir çok hizmetleri de kaybediyorsunuz. Bunu biliyoruz ama, cami yerinde duruyor. İmam niye gönderilmez anlaşılması mümkün değil.İmamlıkla alakası olmayan daire müdürlüklerine imamlar atanınca, camiler boş kalıyor demek. Din-iman edebiyatı yapanları göreve davet ediyorum” dedi.
CHP İKTİDARINDA KAPANAN BELEDİYELER AÇILACAK
Büyükkarabağ’ın belde iken köy hâline getirildiğini hatırlatan Görgöz, “Köyümüzün halkı hâlâ köy olmayı hazmedemiyor, üzüntülü. Hep bir ağızdan ‘7 Haziran seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olacak ve bizim köyümüz yeniden belediyesine kavuşacak’ umudunu taşıyorlar. Sevgili Büyükkarağbağ’lı hemşerilerimiz rahat olsunlar takipçisi olacağız. Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında, Büyükkarabağ başta olmak üzere tüm kapanan belediyelerimiz yeniden açılacak” ifadelerini kullandı. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme