Kapalı pazaryeri için imzalar atıldı

‘Kapalı pazaryeri’ yapımı için yüklenici firmayla sözleşme imzalandı. 11 milyon TL’ye mal olacak kapalı pazaryeri, tamamlandığında bölgenin en büyük kapalı pazaryeri olacak Eski otogar alanında yapılacak, 20 bin metrekare kapalı alana sahip pazaryeri işi için Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile İlba Mimarlık İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi sahibi İlkin Berberoğlu arasında sözleşme imzalandı.Bodrum+zemin+1. [&hellip]

Kapalı pazaryeri için imzalar atıldı

‘Kapalı pazaryeri’ yapımı için yüklenici firmayla sözleşme imzalandı. 11 milyon TL’ye mal olacak kapalı pazaryeri, tamamlandığında bölgenin en büyük kapalı pazaryeri olacak

Eski otogar alanında yapılacak, 20 bin metrekare kapalı alana sahip pazaryeri işi için Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ile İlba Mimarlık İnşaat Turizm Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi sahibi İlkin Berberoğlu arasında sözleşme imzalandı.
Bodrum+zemin+1. kat ve teras kattan oluşacak olan pazaryerinin vatandaşları yazın sıcaktan, kışın soğuktan koruyacak şekilde yapılacağını belirten Başkan Burhanettin Çoban, bölgenin en büyük ve en modern kapalı pazaryerini Afyonkarahisar’a kazandıracaklarını söyledi.
Pazaryeri içerisinde halkın kolaylığı açısından, asansör ve yürüyen bant sistemi bulanacağını kaydeden Başkan Çoban, 11 milyon TL’ye mal olacak pazaryerinde, 110 araç kapasiteli kapalı otopark da yer alacağını ifade etti.
Başkanlık makamında düzenlenen imza törenine, Belediye Başkan Yardımcısı Sabri Demirkapu, Fen İşleri Müdürü Hüseyin Öztürk, Yapım- Şube Birim Sorumlusu Onur Sadioğlu katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme