Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kapalı durakların devamı gelecek

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından vatandaşların

Afyonkarahisar Belediyesi tarafından vatandaşların yoğun olarak kullandığı Zafer Meydanı’na kurulan kapalı otobüs durağının uygun olan bölgelere de yapılacağı bildirildiAfyonkarahisar Belediyesi tarafından vatandaşların yoğun olarak kullandığı Zafer Meydanı’na kurulan kapalı otobüs durağının uygun olan bölgelere de yapılacağı bildirildi

 

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, Belediye Başkanı Mehmet Zeybek’in talimatıyla yoğun kış şartları ve sıcak havalarda vatandaşların olumsuz etkilenmemesi amacıyla kurulan kapalı durağın vatandaşların beğenisini topladığı belirtilerek, vatandaşların kapalı durak uygulamasından dolayı Başkan Zeybek’e teşekkür ettiği kaydedildi.
“UYGUN OLAN YERLERE DURAK YAPACAĞIZ”
Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Zafer Meydanı’na yapılan kapalı otobüs duraklarının devamını geleceğini söyledi. Uygun olan yerlere durak yapacaklarını belirten Başkan Zeybek, “Esnafımızı rahatsız etmeyecek şekilde durak yapacağız. Her yere durak yapma imkanımızda yok. Duraklar esnafın dükkanının önüne geliyor ve koydurmak istemiyorlar. Ama uygun olan yerlere mutlaka yapacağız. Halktan çok olumlu tepkiler aldık. İnşallah bunu kendi atölyelerimiz de yaparak genişleteceğiz.” dedi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti