Kantin için 565 bin liralık ihale

Uydukent’e inşa edilen yeni Devlet Hastanesi’nin kantin ihalesi, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi A Blok eğitim salonunda yapıldı. 180 bin 360 lira 82 kuruştan açılan ve açık artırma usülüyle devam eden ihaleyi 565 bin liralık teklifle Murat Bilgici kazandı Uydukent’te inşa edilen, bazı birimlerin hizmet vermeye başladığı, tam anlamıyla bahar aylarında hizmet verecek olan yeni Devlet Hastanesi’nin [&hellip]

Kantin için 565 bin liralık ihale

Uydukent’e inşa edilen yeni Devlet Hastanesi’nin kantin ihalesi, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi A Blok eğitim salonunda yapıldı. 180 bin 360 lira 82 kuruştan açılan ve açık artırma usülüyle devam eden ihaleyi 565 bin liralık teklifle Murat Bilgici kazandı

Uydukent’te inşa edilen, bazı birimlerin hizmet vermeye başladığı, tam anlamıyla bahar aylarında hizmet verecek olan yeni Devlet Hastanesi’nin kantin ihalesi Afyonkarahisar Devlet Hastanesi A Blok’taki eğitim salonunda gerçekleştirildi. Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. İbrahim Taylan’ın başkanlığındaki komisyonun gözetiminde gerçekleştirilen ihaleye 13 gerçek ve tüzel kişi girdi. İhaleye katılmak için başvuranlar şöyle:
Ahmet Özköse, Latife Gürbüzer, Mesut Birliktir, AFPARK, Muharrem Ekmekçi, Murat Erten, Murat Bilgici, Abdullah Çelik, Halil İbrahim Erken, Ekrem Altuner, Mehmet Arda, Hasan Çetinkaya, S.S. Sağlık Tüketim Kooperatifi.
9 başvuru sahibi ihaleye katıldı
İhale komisyonu, gelen evraklarda belge eksikleri bulunan Latife Gürbüzer, AFPARK, Muharrem Ekmekçi ile Mehmet Arda’nın başvurularını geçersiz saydı. İhalenin ilk turuna, geçersiz başvuruların elenmesiyle 9 gerçek ve tüzel kişi katıldı. İhale katılımcıları arasında sağlık çalışanlarının kurduğu S.S. Sağlık Tüketim Koopretafi de yer aldı.
Bir büyük, bir küçük kantin
Yeni Devlet Hastanesi’nde yer alan 111.7 metrekarelik büyük kantin ile 71.4 metrekarelik küçük kantin birlikte ihale edilirken, ihale, Katma Değer Vergisi hesaba katılmadan ve yıllık bedel belirlenerek yapıldı. Kantinin ikinci ve üçüncü yıllarda nasıl işletileceği, artışın ne kadar yapılacağı, şartnameye yazıldı.
180 bin lira ile açıldı
Yeni Devletk Hastanesi’nin ihalesi, yıllık KDV’siz 180 bin 360 lira 82 kuruşla açıldı. Başvuru sırasına göre başlanan ihalenin birinci turunda Ahmet Özköse 300 bin liralık bir teklif sundu. Mesut Birliktir 355 bin, Murat Erten 400 bin, Murat Bilgici 410 bin, Abdullah Çelik 411 bin, Halil İbrahim Erken 412 bin, Ekrem Altuner 420 bin, Hasan Çetinkaya ise 421 bin teklif sundu. S.S. Sağlık Tüketim Kooperatifi ise ilk turda çekildi.
565 bin lira ile Bilgici’nin
İhale, açık artırma usulüyle devam ederken ikinci turda çekilen olmadı. Üçüncü turda Ahmet Özköse ile Abdullah Çelik, dördüncü turda Ekrem Altuner, yedinci turda Hasan Çetinkaya, dokuzuncu turda ise Murat Erten ile Halil İbrahim Erken ihaleden çekildi. Dokuzuncu turda, yine başvuru sırasına göre Mesut Birliktir 562 bin lira teklif etti. Murat Bilgici ise 565 bin lira teklif edince, Mesut Birliktir yeni bir teklif sunmadı. Böylece yeni Devlet Hastanesi’nin kantin ihalesini Murat Bilgici kazandı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme