Kansere karşı bilinç eğitimi verildi

Kanser Erken Tanı Tarama Ve Eğitim Merkezi sorumlu hekimi Dr. Belgin Abacı, kanser konusunda en önemli yaklaşımın kanserden korunma ve erken teşhis olduğunu ifade etti.Sebebi bilinen ölümler sıralamasında kanserin ilk sıralarda yer aldığını belirten Dr. Belgin Abacı, kanser konusunda toplumda farkındalık sağlanması ve toplum bilincinin geliştirilmesinin kanserle mücadelede en etkili yöntemlerin başında geldiğinin altını çizdi.Abacı, [&hellip]

Kanser Erken Tanı Tarama Ve Eğitim Merkezi sorumlu hekimi Dr. Belgin Abacı, kanser konusunda en önemli yaklaşımın kanserden korunma ve erken teşhis olduğunu ifade etti.
Sebebi bilinen ölümler sıralamasında kanserin ilk sıralarda yer aldığını belirten Dr. Belgin Abacı, kanser konusunda toplumda farkındalık sağlanması ve toplum bilincinin geliştirilmesinin kanserle mücadelede en etkili yöntemlerin başında geldiğinin altını çizdi.
Abacı, ücretsiz kanser tarama programları ile erken teşhis ve tedavi imkânı sağlandığını belirtti. Abacı, erken tanı konulan kanserlerin tedavilerinin kolaylaşarak kişilerin yaşam sürelerinin ve kalitelerinin artacağına dikkat çekti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme