• Haberler
  • Eğitim
  • Kanserden vefat eden öğrencinin ismiyle kütüphane açıldı

Kanserden vefat eden öğrencinin ismiyle kütüphane açıldı

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde kanserden vefat eden öğrenci Emine Akpınar’ın okulunda kendi adına kütüphane açıldı   Yunus Emre Ortaokulu’nda eğitim gören ve genç yaşta kanserden vefat eden Emine Akpınar’ın ismiyle kütüphane oluşturuldu. Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, kütüphanenin açılışında yaptığı konuşmada, okuma alışkanlığı olmayan, bilgiye değer vermeyen, onu üretmeyen toplumların ekonomik, toplumsal, sosyal ve kültürel açıdan [&hellip]

Afyonkarahisar’ın Sandıklı ilçesinde kanserden vefat eden öğrenci Emine Akpınar’ın okulunda kendi adına kütüphane açıldı

Yunus Emre Ortaokulu’nda eğitim gören ve genç yaşta kanserden vefat eden Emine Akpınar’ın ismiyle kütüphane oluşturuldu. Sandıklı Kaymakamı Eflatun Can Tortop, kütüphanenin açılışında yaptığı konuşmada, okuma alışkanlığı olmayan, bilgiye değer vermeyen, onu üretmeyen toplumların ekonomik, toplumsal, sosyal ve kültürel açıdan gelişemeyeceği yadsınamaz bir gerçek olduğunu belirtti.
Kütüphanelerden istifade edenlerin başarılı olacağına dikkat çeken Tortop,”Sonsuz öğrenme arzusu ile durmaksızın hakikatin arayıcısı olmanız sizleri başarıya götürecektir. Madem ilk emri oku olan bir inancın mensuplarıyız, o zaman okumaya, kitaba daha fazla ilgi göstermeniz gerekiyor.” dedi.
Yapılan dua sonrası, kütüphanenin açılışı yapıldı.
Açılışa, Kaymakam Can Tortop’un yanı sıra Belediye Başkanı Mustafa Çöl, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ebubekir Bozkurt, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. (AA)

Bakmadan Geçme