• Haberler
  • Genel
  • Kanlıca'dan Belediye'ye 'parke' teşekkürü – Kocatepe Gazetesi

Kanlıca'dan Belediye'ye 'parke' teşekkürü – Kocatepe Gazetesi

Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaali, mahallesinde doğalgaz giren tüm sokakların beton parke taşı ile güzelleştirildiğini söyledi. Karaali, çalışmalarından dolayı Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Belediye personeline teşekkür etti Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaali, mahallesinde doğalgaz şirketinin altyapı çalışmalarının ardından Afyonkarahisar Belediyesi'nin üstyapı çalışmalarına başladığını söyledi. Karaali, 'Mahallemizde doğalgaz giren sokakların tümüne kaldırım taşı ve [&hellip]

Kanlıca’dan Belediye’ye “parke” teşekkürü

Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaali, mahallesinde doğalgaz giren tüm sokakların beton parke taşı ile güzelleştirildiğini söyledi. Karaali, çalışmalarından dolayı Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban ve Belediye personeline teşekkür etti

Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaali, mahallesinde doğalgaz şirketinin altyapı çalışmalarının ardından Afyonkarahisar Belediyesi’nin üstyapı çalışmalarına başladığını söyledi. Karaali, “Mahallemizde doğalgaz giren sokakların tümüne kaldırım taşı ve parke taşı döşenmeye başlandı. Gün Sazak Bulvarı’ndan başlanarak şu anda 6-7 sokakta parke taşı döşeme işlemleri sürüyor” dedi.
45 BİN METREKARELİK ALAN
Mahalle sakinlerinin bu çalışmalara şahit olduğuna dikkat çeken Karaali, “Mahalleliler, teşekkürlerini bana iletiyorlar. Ben de bu vesileyle Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkür ediyorum. Mahallelinin duaları Başkan Çoban’la birlikte” diye konuştu.
268 Sokak’ın ilerisinin hem kaldırım hem de yol olarak yenileneceğini hatırlatan Karaali, Belediye’nin toplam 45 bin metrekarelik alanda beton parke ve kaldırım taşı döşeyeceğini vurguladı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme