Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kanlıca Mahallesi, Muhtar Karaali ile gelişiyor

Kanlıca Mahallesi,  Muhtar Karaali ile gelişiyor

Kanlıca Mahallesi Muhtarı Ahmet Karaali, vatandaşların istek ve taleplerini yerine getirmek için çalıştıklarını kaydederek, “Mahalle sakinlerimizin taleplerini yetkililere ulaştırıp yerine getirilmesi için çalışıyoruz” dedi

 

Kanlıca Mahallesi’nde Muhtarı Ahmet Karaali, mahallenin gelişmesi ve güzelleşmesi için yaptığı çalışmaları gazeteniz Kocatepe’ye anlattı. Mahalle yapılan çalışmalar hakkında bilgiler veren Muhtar Karaali, “Gün Sazak Bulvarı’nda yürüyen, bisiklete binen vatandaşlarımızın talebi üzerine bir hayırsever ile görüştük. Hayırseverimiz isminin bilinmemesi şartıyla muhtarlığımızın yanına çeşme yaptır. Mahalle halkımızın yanı sıra spor yapmaya gelen vatandaşlarımız da bu çeşmeden faydalanıyor.” dedi.
“OKUL BAHÇESİNDE DÜZENLEME
ÇALIŞMALARI BAŞLADI”
Kanlıca Mahallesi’ne yapılan 16 derslikli ilk ve ortaokulu ile 5 derslikli anaokulu bahçesinde çalışmaların sürdüğünü belirten Karaali, “Okulumuzun eğitim-öğretime başlamasından sonra eksikleri tek tek yapılıyor. Okul bahçesinde bulunan alanda çalışmalar sürüyor.” ifadesine yer verdi.
“3 GÜNE BİR
İLAÇLAMA YAPILIYOR”
Mahallede 3 günde bir sinekler ve haşereler için ilaçlama çalışmalarının yapıldığını aktaran Karaali, “Mahallemizde Belediyemiz sağolsun, 3 günde bir sivri sinek, kara sinek ve haşereler için ilaçlama çalışmalarımız sürüyor. Ayrıca mahallemizde bulunan tüm park ve oyun alanlarında dezenfekte çalışmalarımız yapıldı.” diye konuştu.
“TOKİ BÖLGESİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR”
TOKİ’nin yaptığı konutların bulunduğu alanda da çalışmaların hızlı bir şekilde sürdüğünü aktaran Karaali, “TOKİ bölgesinde bulunan alanlarda basketbol, halı saha ve çocuk oyun alanları yaptırdık. Otobüs ve minibüslerin güzergahlarındayine TOKİ bölgesi için 4 adet durak yaptırdık.” ifadelerini kullandı.
“50 ÇÖP KONTEYNERİ YERLEŞTİRİLDİ”
Miraç Camii çevresindeki yeni yapılaşmaların hızlı bir şekilde mahalleye kazandırılması noktasında çalışmalar yaptıklarını aktaran Karaali, Miraç Camii civarında 50 adet çöp konteyneri yerleştirdiklerini aktardı.
“KORONAVİRÜSE GEÇİT YOK”
Mahallede koronavirüs karşı yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Karaali şunları söyledi:
“Valilik emri ile muhtar, okul müdürleri, camilerin din görevlileri ile birlikte Mahalle Denetim ekibi kurduk. Karantinada olan vatandaşlarımızın evlerinden dışarıya çıkmamaları konusunda uyarılarımızısürekli yapıyoruz. TÜİK ve Sağlık Müdürlüğü görevlileri ile önceden rastgele belirlenen evlere koronavirüs testlerine gittik. Ayrıca bizlere desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek Bey’e, sahada çalışan personellerine ve ilgili birim müdürlerine sonsuz teşekkür ederim. ” >> Mustafa ERTÜRK’ün Özel Haberi