• Haberler
  • Genel
  • Kanlıca Bilgi Evi’nde çalışmalar sürüyor

Kanlıca Bilgi Evi’nde çalışmalar sürüyor

Kanlıca Mahallesi’nde inşaatına başlanan Bilgi Evi’nde çalışmalar devam ediyor Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, sosyal belediyecilik anlayışının gereği olarak toplumun tüm kesimleri için çalışmalar yapan Afyonkarahisar Belediyesi’nin, öğrencilerin eğitimine de büyük önem verdiği bildirildi. Kanlıca Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın, sekizinci ve son Bilgi Evi’ni Kanlıca Mahallesi’ne yapacaklarını söylediği ifade edilen açıklamada, [&hellip]

Kanlıca Bilgi Evi'nde çalışmalar sürüyor

Kanlıca Mahallesi’nde inşaatına başlanan Bilgi Evi’nde çalışmalar devam ediyor

Afyonkarahisar Belediyesi’nden yapılan açıklamada, sosyal belediyecilik anlayışının gereği olarak toplumun tüm kesimleri için çalışmalar yapan Afyonkarahisar Belediyesi’nin, öğrencilerin eğitimine de büyük önem verdiği bildirildi.
Kanlıca Mahallesi sakinleriyle bir araya gelen Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ın, sekizinci ve son Bilgi Evi’ni Kanlıca Mahallesi’ne yapacaklarını söylediği ifade edilen açıklamada, Başkan Çoban’ın bu açıklamasının hemen ardından Bilgi Evi’nin Üçgen Park’ın bulunduğu alanda yapılmasının kararlaştırıldığı belirtildi.
Açıklamada, ihale sürecinin ardından Temmuz ayında yapımına başlanan Bilgi Evi inşaatında büyük mesafe alındığı, 800 metrekare alanı kapsayacak şekilde planlanan Bilgi Evi’nin kaba inşaatı tamamlanarak 2013 yılında faaliyete geçmesi hedeflenen Bilgi Evi’nde 7 adet derslik, bir adet etüt odası, idare odası, öğretmenler odası ve kantin yer aldığı ifade edildi. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme