• Haberler
  • Genel
  • “Kandil’de PKK kalmadı” – Kocatepe Gazetesi

“Kandil’de PKK kalmadı” – Kocatepe Gazetesi

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kurban Bayramı sonrası ilk mesai gününde belediye personeliyle bir araya geldi. Yaşanan terör olaylarından dolayı bayram sevincinin buruk yaşadığını söyleyen Çoban, “Devletimiz terörle etkin bir mücadele içerisinde, artık Kandil’de PKK kalmadı” dedi Afyonkarahisar Belediyesi çalışanları, Kurban Bayramı sonrası ilk mesai gününde bayramlaştı. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen bayramlaşma törenine, Belediye Başkanı Burhanettin [&hellip]

"Kandil'de PKK kalmadı"

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Kurban Bayramı sonrası ilk mesai gününde belediye personeliyle bir araya geldi. Yaşanan terör olaylarından dolayı bayram sevincinin buruk yaşadığını söyleyen Çoban, “Devletimiz terörle etkin bir mücadele içerisinde, artık Kandil’de PKK kalmadı” dedi

Afyonkarahisar Belediyesi çalışanları, Kurban Bayramı sonrası ilk mesai gününde bayramlaştı. Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleşen bayramlaşma törenine, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Başkan Yardımcıları, Ayfer Örten, Ziya Arı ve Sabri Demirkapu, Belediye-İş Sendikası Başkanı Yücel Şahin, Bem-Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Murat Gürsan, daire müdürleri ile çok sayıda belediye personeli katıldı.
“DEVLETİMİZ TERÖRLE ETKİN MÜCADELE İÇERİSİNDE”
Tüm personelin ve ailelerinin geride bıraktığımız Kurban Bayramı’nı kutlayan Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, daha nice bayramlarda sağlık, mutluluk ve başarı içerisinde bir arada olmayı temenni etti. Bayramların sevinçle gelen günler olduğuna dikkat çeken Başkan Burhanettin Çoban, yaşanan terör olaylarından dolayı bayram sevincini buruk yaşadıklarını söyledi. Devletimizin terörle etkin bir mücadele içerisinde olduğuna dikkat çeken Başkan Çoban, “Güneydoğu bölgemizde, ülkemizde terör hadiseleri olmasaydı, güzel bir bayram geçirecektik. Ama şuna inanın ki ilk defa bu terör örgütüne karşı çok etkin, doğru ve güçlü bir mücadele veriliyor.” diye konuştu.
“KANDİL’DE PKK KALMADI”
Başkan Çoban konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:
Eşimle birlikte bayram vesilesiyle Afyonkarahisarımızdaki 6 tane şehit ailemizi ve gazi ailemizi ziyaret ettim. Bu ziyaretlerim sırasında Muş Varto da görevli iken evine gittiği sırada PKK’lı teröristler tarafından arkasından vurularak 4 kurşun ile yaralanan hemşehrimiz Uzm. J.IV Kad. Çvş. Ertuğrul Demir’i evinde ziyaret ettim Onun ifadesini söylüyorum, ‘Sayın Başkan ilk defa kandilde PKK kalmadı, tamamen orası boşaltıldı’ dedi. Bugün Başbakanımız açıklamasında ‘Artık Diyarbakır’dan çıkan bir terörist Kandil’e gidemez, Kandil’den çıkanda Diyarbakır’a gelemez’ diye açıklama yapıyor. Bu hainler, Türkiye’nin güçlenmesini istemeyen bir takım ülkelerin, bir takım sermaye çevrelerinin maşası. Milletimiz bunların üstesinden gelecektir. Huzurlu bir bayram geçirmemiz, barış ve mutluluk içerisinde yaşamamız için nerede bir güvenlik görevlimiz görev yapıyorsa, nerede bir askerimiz görev yapıyorsa Allah onlara sağlık afiyet versin.”
“BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ DEVAM EDECEK”
Görevde 6,5 yılı tamamladıklarını söyleyen Başkan Burhanettin Çoban bu süre içerisinde Afyonkarahisar’a hizmet etme adına hep birlikte güzel işlere imza attıklarını söyledi. Başkan Çoban; “Geriye dönüp baktığımız zaman üzüntülü günlerimiz olmuştur ama çoğu zaman hep mutluluk içerisinde, başarı içerisinde güzel işlere hep birlikte imza attık. Hep söylüyoruz, Belediye çalışanlarımızın el birliği ile ekip ruhu ile bir şeyler yaptığımıza ve başardığımıza inanıyorum. Bundan dolayı hepinize tek tek teşekkür ediyorum, hepinizi tek tek tebrik ediyorum. İnşallah bu birlik ve beraberliğimiz devam edecektir ve Afyonkarahisar’da daha nice güzel başarılara imza atacağımıza inanıyorum” ifadelerini kullandı.
Belediye-İş Sendikası Başkanı Yücel Şahin ve Bem-Bir-Sen Afyonkarahisar Şube Başkanı Murat Gürsan’da birer konuşma yaparak Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a çalışmalarına gösterdiği desteklerinden dolayı teşekkür etiler. Sendika Başkanları, tüm Belediye çalışanlarının geçmiş Kurban Bayramı’nı tebrik etti. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme