• Haberler
  • Genel
  • Kanatoğulları araç filosunu genişletiyor – Kocatepe Gazetesi

Kanatoğulları araç filosunu genişletiyor – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren Kanatoğulları Turizm ve Taşımacılık firması, 5 yeni Mercedes araç ile filosunu genişletmeye ve iyileştirmeye devam ediyor Turizm ve taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Kanatoğulları firması araç filosunu yenilemeyi ve genişletmeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl bünyesine kazandırdığı yeni Mercedes araçların ardından, dün Mercedes-Benz Has Otomotiv Yatırım ve Pazarlama A.Ş. Has Afyon Şubesi’nde gerçekleşen teslimatla araç [&hellip]

Kanatoğulları araç filosunu genişletiyor

Afyonkarahisar’da faaliyet gösteren Kanatoğulları Turizm ve Taşımacılık firması, 5 yeni Mercedes araç ile filosunu genişletmeye ve iyileştirmeye devam ediyor

Turizm ve taşımacılık sektöründe faaliyet gösteren Kanatoğulları firması araç filosunu yenilemeyi ve genişletmeyi sürdürüyor. Geçtiğimiz yıl bünyesine kazandırdığı yeni Mercedes araçların ardından, dün Mercedes-Benz Has Otomotiv Yatırım ve Pazarlama A.Ş. Has Afyon Şubesi’nde gerçekleşen teslimatla araç filosuna 5 yeni Mercedes Benz marka aracı kazandıran Kanatoğulları firması, müşteri memnuniyeti odaklı hizmetlerini aralıksız sürdürüyor.
Turizm ve şehir içi servis hizmetlerinin yanı sıra Zafer Havaalanı’na yolcu taşıma hizmeti de veren Kanatoğulları firması, yenilikçi yaklaşım ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak araç filosunu genişletmeye devam ederken, firma yetkilileri en iyi hizmeti sunmak için tercihlerini sıfır araçtan yana kullandıklarını söylediler.
YENİ ARAÇ ALIMLARIMIZA
DEVAM EDECEĞİZ
Kanatoğulları Şirket ortağı Süleyman Çevik, “Araçlarımızı personel ve öğrenci servislerimizde daha modern bir şekilde taşıma yapmak için aldık. Filomuzu genişletiyoruz. Sıfır araçlarla daha güzel hizmet vereceğimizi düşünerek Mercedes Benz’i tercih ettik. Şu anda 12’nin üzerinde Mercedes aracımız oldu. Bunun yanında orta ve büyük boy araçlarımız da var. Mercedes’i tercih etme nedenimiz, güvenilirliği var, ismi var, yakıt tüketimi ve konforu diğer araçlardan daha iyi. Yeni araç alımlarımıza devam edeceğiz. Geçtiğimiz yıl denemek için Mercedes almıştık ve memnun kaldık. Bu yıl filomuza yeni araçlar ekledik. Filomuzdaki araç sayısı 70’e ulaştı. Zamanla bu sayıyı daha da arttırmayı düşünüyoruz” şeklinde konuştu.
Cünyet BURSALIOĞLU

Bakmadan Geçme