• Haberler
  • Genel
  • Kanarya Manisa’ya uçuyor – Kocatepe Gazetesi

Kanarya Manisa’ya uçuyor – Kocatepe Gazetesi

Manisa Grup merkezinde yapılacak olan U-19 Türkiye Şampiyonası Grup maçlarına katılacak Köy Hizmetlerispor, son antrenmanını yaptı. U-19 Ligi’nde şampiyon olan Köy Hizmetlerispor, grup maçları için Manisaya’gidecek. 20-23 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan grup maçlarında Afyonkarahisar’ı temsil edecek Köy Hizmetlerispor, hazırlıklarını tamamladı. Manisa Grup merkezinde mücadele edecek Köy Hizmetlerispor, Manisa’dan başarıyla dönmeyi hedefliyor. Antrenör Muhammet Doğan’ın [&hellip]

Kanarya Manisa'ya uçuyor

Manisa Grup merkezinde yapılacak olan U-19 Türkiye Şampiyonası Grup maçlarına katılacak Köy Hizmetlerispor, son antrenmanını yaptı.

U-19 Ligi’nde şampiyon olan Köy Hizmetlerispor, grup maçları için Manisaya’gidecek. 20-23 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan grup maçlarında Afyonkarahisar’ı temsil edecek Köy Hizmetlerispor, hazırlıklarını tamamladı. Manisa Grup merkezinde mücadele edecek Köy Hizmetlerispor, Manisa’dan başarıyla dönmeyi hedefliyor. Antrenör Muhammet Doğan’ın nezaretinde kendi tesislerinde yaptığı çalışmalarla şampiyonaya hazırlanan Sarı Kanaryalar dün son antrenmanını yaptı. Köy Hizmetlerispor Perşembe günü başlayacak maçlarda İzmir’den 2, Aydın, Denizli ve Eskişehir’den gelecek takımlarla karşılaşacak.

Bakmadan Geçme