Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kanal 3’e gurur veren ödül

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği

Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği tarafından Afyonkarahisar’ın markası Kanal 3’e, “Yılın Yerel Kanalı Medya Oscar’ı” ödülü layık görüldü. Kanal 3’ün ödülünü Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vereceği bildirildi

Türkiye’nin en köklü meslek kuruluşlarından Radyo Televizyon Gazetecileri Derneği (RTGD) tarafından verilen Medya Oscarları bu yıl da sahiplerini buluyor. Ekranların ve radyoların en başarılı ve kaliteli yapımlarının ve yıldız isimlerinin ödüllendirildiği Medya Oscarları 16 Aralık’ta sahiplerini bulacak. En başarılı isimler ödüllerini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan alacaklar.

RTGD Başkanı Şebnem Bursalı, geleneksel hale gelen ödüllerin her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir titizlikle tespit edildiğini söyledi. Bursalı, RTGD’nin daima kendi alanında fark oluşturan, kalitesinden ödün vermeyen ve Türkiye’nin saygısını kazanmış isimlere ödül verdiğini belirterek, “RTGD Yönetim Kurulu’nun yarısından fazlasını kadın gazeteciler oluşturuyor. Bu anlamda hala Türkiye’de tek derneğiz. Ödül alanları yürekten kutluyorum. Kadın gazetecilerin ödül almasından ise ayrıca büyük memnuniyet duyuyorum. Onların kız çocuklarına ve genç kızlara çok iyi örnekler olacağına inanıyorum.” diye konuştu.

GÜZEL TÜRKÇE, ÇEVRE VE DUAYENLERE ÖDÜL

RTGD bu yıl da radyo ve televizyonun duayen isimlerini ödüllendirdi. Yılın En İyi Radyo Yapımcısı, TRT Türkü’de program yapan Türk Halk Müziğinin usta ismi Mehmet Özbek oldu. Halk müziğinin sevilen ismi Özbek, Türküler Neyi Söyler Programı ile Medya Oscarı ödülünü aldı. En iyi radyo ise köklü bir kurum olan Polis Radyosu’na verildi. Cengiz Polatkan Özel Ödülü ise NTV ve NTV Radyo’da Türkçe bilgisiyle ilgili kısa programlar hazırlayan usta isim Levent Dönmez’e gitti.

CNN Türk’te yaptığı başarılı çevre programları ile adını duyuran Güven İslamoğlu da Yılın En İyi Gezi Kültür Programı Oscarını aldı.

TARAFSIZ BÖLGE, BURAK ÖZÇİVİT VE İMİRZALIOĞLU ÖDÜL ALDI

Geçtiğimiz yılın en iyi tartışma programı Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge seçilirken, ekranların beyefendi ismi Kenan İmirzalıoğlu da ATV’de sunduğu Milyoner yarışması ile Oscar ödülünü aldı.

Yılın en başarılı erkek oyuncusu ise yine ATV’de Kuruluş Osman dizisi ile Türkiye’nin sevgisini kazanan Burak Özçivit’e verildi.

Afyon Haber Son Dakika Afyon Namaz Vakti