'Kan ver Afyon' kampanyasına Sandıklı da duyarlı

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 'Kan ver Afyon' kampanyasına Afyonkarahisar halkı gibi Sandıklı İlçe halkının da duyarlı olduğunu söyledi   Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, 'Kan Ver Afyon' kampanyasına destek vermek için Sandıklı Belediyesi önünde açılan Kızılay Kan Bağış noktasını ziyaret ederek yetkililerle istişare etti. 'KAN BAĞIŞI HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR' Sandıklılılar Vakfı'nca düzenlenen etkinlikte 5-12 [&hellip]

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, “Kan ver Afyon” kampanyasına Afyonkarahisar halkı gibi Sandıklı İlçe halkının da duyarlı olduğunu söyledi

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl, “Kan Ver Afyon” kampanyasına destek vermek için Sandıklı Belediyesi önünde açılan Kızılay Kan Bağış noktasını ziyaret ederek yetkililerle istişare etti.
“KAN BAĞIŞI HAYATİ
ÖNEM TAŞIYOR”
Sandıklılılar Vakfı’nca düzenlenen etkinlikte 5-12 Ekim tarihleri arasında Pazartesi günleri 10.00-17.00 saatleri içerisinde yapılacak olan proje kapsamında kan bağışı gerçekleştirilebilecek. Başkan Çöl, Vali Gökmen Çiçek tarafından desteklenen projenin Afyonkarahisar’da olduğu gibi Sandıklı İlçesinde de duyarlılık gösterildiğini belirterek şunları kaydetti: “İlimiz gibi ilçemizin de duyarlı olması münasebetiyle ‘Kan ver Afyon’ kampanyası Sandıklılılar Vakfımızın öncülüğünde ilçemizde başlamıştır. Pandemi sürecini iyiden iyiye hissettiğimiz şu günlerde yapılacak olan kan bağışı, ihtiyacı olan vatandaşlarımız için hayati önem taşımaktadır. Özellikle Covid-19 hastalığını atlatan vatandaşlarımızın yapacağı kan bağışları hastalık geçirmeyen vatandaşlarımızın vücut dirençlerini arttırmada çok yararlı olduğu yapılan tetkiklerle anlaşılmıştır.”
“SANDIKLI HALKI
GEREKENİ YAPACAK”
“Kadim ilçemiz olan Sandıklılı vatandaşlarımızın ihtiyaç halinde neler yapabileceğini biliyorum.” diyen Çöl, “Sandıklı insanı gerektiğinde, elini taşın altına sokmaktan asla geri durmayacağını çok yakından görmüş bir kardeşiniz olarak kan bağışı yaparak bu sorumluluğu da yerine getireceğinize olan inancım tamdır. Bu vesileyle başta bu organizasyonu düzenlenmesine vesile olan Afyonkarahisar Valimiz Sayın Gökmen Çiçek’e, Kızılay Derneğine, Türkiye Afyonkarahisar Platformuna, Sandıklılılar Derneğimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor, sağlıklı günler diliyorum.” şeklinde konuştu.
>> Kocatepe Haber Merkezi

Bakmadan Geçme