“Kan Ver Afyon” kampanyası başladı

Kızılay Derneği ve Türkiye Afyonkarahisarlılar Platformu tarafından kan bağışının önemine dikkati çekmek için “Kan Ver Afyon” kampanyası başlatıldı   'Kan Ver Afyon' kampanyasının açılış etkinliğine katılan Vali Gökmen Çiçek, kan bağışında bulunarak herkesi duyarlı davranmaya davet etti. Zafer Meydanı’nda bulunan Kan Verme Aracını ziyaret eden Vali Çiçek, Afyonkarahisar'ın duyarlı bir il olduğunu ve her konuda [&hellip]

Kızılay Derneği ve Türkiye Afyonkarahisarlılar Platformu tarafından kan bağışının önemine dikkati çekmek için “Kan Ver Afyon” kampanyası başlatıldı

“Kan Ver Afyon” kampanyasının açılış etkinliğine katılan Vali Gökmen Çiçek, kan bağışında bulunarak herkesi duyarlı davranmaya davet etti. Zafer Meydanı’nda bulunan Kan Verme Aracını ziyaret eden Vali Çiçek, Afyonkarahisar’ın duyarlı bir il olduğunu ve her konuda kendi farkındalığını ortaya koyduğunu ifade etti.
“AKÜ TÜRKİYE GENELİNDE EN FAZLA
KAN BAĞIŞLAYAN ÜNİVERSİTE”
Afyon Kocatepe Üniversitesi’nin Türkiye genelinde en fazla kan bağışlayan üniversite olduğunu kaydeden Vali Gökmen Çiçek, “Bu bizim için gurur verici. Memleketimizin ihtiyacı olan her şeye malımızla, mülkümüzle, canımızla kanımızla destek olan bir vilayetiz. Afyon Eğitim Vakfı, Afyonkarahisar’ın bir marka değeri. Burs verdiği öğrencileri ile kendini ispatlamış bir vakıf. Bu kampanyanın paydaşı olduğu için mutluyuz. Afyonkarahisar Platformu bizim çatı kuruluşumuz ve gerçekten değerli dostlarımızın bulunduğu bir paydaşımız, Afyon Kızılay bizim baş tacımız, sadece afet değil yardım konusunda da duyarlı arkadaşlardan oluşuyor. Bu kadar güzel bir ekibin bir araya gelerek başlattığı böylesine anlamlı bir kampanyanın ortaya çıkması mutluluk verici.” dedi.
“KIZILAY’IN KAN STOKLARINDA AZALMA MEYDANA GELDİ”
Pandemi sürecinde Kızılay’ın kan stoklarında yaşanan azalmaya dikkat çeken Vali Çiçek, “Hepimiz biliyoruz. pandemi sürecinde Kızılay’ın kan stoklarında azalma meydana geldi. Bu noktada biz de varız, bir şeyler yapmalıyız diye düşünüp ortaya çıkan arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bazen kan ihtiyacı olduğunu duyuyoruz. Bunun ne kadar önemli olduğu aşikar. Dolayısıyla böylesine bir kampanyayı başlattıkları için projenin tüm paydaşlarına teşekkür ediyorum.” diye konuştu.
>> Kocatepe Haber Merkezi

Bakmadan Geçme