• Haberler
  • Genel
  • Kamu kuruluşları ile özel sektör Afyon’u kongre ve turizm merkezi olarak kabul etti

Kamu kuruluşları ile özel sektör Afyon’u kongre ve turizm merkezi olarak kabul etti

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, başta Emniyet Genel Müdürlüğü olmak üzere birçok kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektörün Afyonkarahisar’ı eğitim, kongre ve turizm merkezi olarak kabul ettiklerini söyledi. Vali Balkanlıoğlu, “Afyonkarahisar’da bulunan beş yıldızlı oteller, termal tesisler cazibe merkezi oluşturuyor” dedi Emniyet Genel Müdürü Personel Dairesi Başkanı Eyüp Kınacı ve Başkan Yardımcısı Ahmet Cevdet Bayri, [&hellip]

Kamu kuruluşları ile özel sektör Afyon'u kongre ve turizm merkezi olarak kabul etti

Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, başta Emniyet Genel Müdürlüğü olmak üzere birçok kamu kurum ve kuruluşları ile özel sektörün Afyonkarahisar’ı eğitim, kongre ve turizm merkezi olarak kabul ettiklerini söyledi. Vali Balkanlıoğlu, “Afyonkarahisar’da bulunan beş yıldızlı oteller, termal tesisler cazibe merkezi oluşturuyor” dedi

Emniyet Genel Müdürü Personel Dairesi Başkanı Eyüp Kınacı ve Başkan Yardımcısı Ahmet Cevdet Bayri, Korel Termal Otel de Emniyet Genel Müdürlüğü Personel Daire Başkanlığınca, gerçekleştirilen ‘Personel Şube Müdürleri Eğitim ve Semineri Toplantısı’ hakkında bilgi vermek için Vali İrfan Balkanlıoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundular.
Ziyaret konuşan Emniyet Genel MüdürÜ Personel Dairesi Başkanı Eyüp Kınacı, “Malum olduğu üzere bir teşkilatın başarısı insan kaynağının kalitesi ile doğru orantılıdır. Bu manada teşkilatımızın 81 il emniyet müdürlüğünde insan kaynağını yöneten arkadaşlarımızı buraya topladık. Zatıalinizin emniyet teşkilatına gösterdiğiniz yakın alakadan dolayı size şükranlarımızı arz ediyoruz. Her yapılan toplantıya mutlaka katıldığınızı biliyoruz. Bu nedenle emniyet teşkilatınıza gösterdiğiniz ilgiden ve desteklerinizden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
“PERSONEL DOĞRU
İŞTE İSTİHDAM EDİLMELİ”
Afyonkarahisar gibi güzide bir ilde bulunmanın sevindirici olduğunu belirten Personel Dairesi Başkanı Eyüp Kınacı, “Termal turizmi, tarihi ve kültürel mekanları ile çok güzel bir il olan Afyonkarahisar’da seminer düzenlemek bizleri çok memnun etti. Burada öncelikle arkadaşlarımızla bilgi paylaşımı, doğru personeli doğru işte doğru yerde istihdam noktasında ne yapabiliriz. Personelimizin problemlerini çözmek adına karşılıklı görüş alışverişi yaparak görüşlerimizi belirtip ortak karar vermek için her yıl yaptığımız gibi bir toplantı yaptık. İnşallah arkadaşlarımız kendi düşüncelerini belirtip buradaki sonuçları merkezimizde değerlendirip iş ve işlemlerimizde daha iyiyi yakalamak adına bir sonuç alacağımıza inanıyoruz. Bu anlamda bize verdiğiniz desteklerden dolayı teşekkür ediyor, desteklerinizin devamını diliyoruz” şeklinde konuştu.
“BİLGİ PAYLAŞIMINDA BULUNULDU”
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Balkanlıoğlu ise, “Başta Emniyet Genel Müdürlüğü olmak üzere birçok kamu kurum ve kuruluşları, özel sektör, Afyonkarahisar’ı eğitim, kongre ve turizm merkezi olarak kabul ettiler. Tabi ilimizde bulunan beş yıldızlı oteller, termal tesisler cazibe merkezi oluşturuyor. Bu eğitim toplantısını ilimizde yaptıkları için değerli Genel Müdürümüze ve Personel Dairesi Başkanımıza teşekkür ediyoruz. 81 vilayette Emniyet Genel Müdürlüğüne bağlı Personel Şube Müdürleri burada bilgi paylaşımında bulunmak, mevzuatta ve teşkilatta oluşan yeni yaklaşımlar ve tecrübe paylaşımı gibi kendilerine moral ve motivasyon olması için Afyonkarahisar’a gelmişlerdir. Kendilerine hoş geldiniz diyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” şeklinde konuştu. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme