Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Kamu görevi yaptığımızı unutmayalım”

“Kamu görevi yaptığımızı unutmayalım”

Vali Gökmen Çiçek, hafta sonu Evciler, Dazkırı ve Başmakçı ilçelerini ziyaret etti. Mahalle ve köy muhtarları ile toplantıda bir araya gelen Vali Çiçek, “Kamu görevi yaptığımızı unutmayalım” dedi

 

Yüz günü aşan görev süresini geride bırakan Vali Gökmen Çiçek bu süreçte bir taraftan ses getiren ve büyük destek gören vizyon projeleri hayata geçirirken diğer taraftan da ilçe ziyaretlerini sürdürerek vatandaşlarla iletişimini güçlendiriyor. İlçeleri sık sık ziyaret edeceğini ifade eden Vali Çiçek, İlçelerde devam eden yatırımları inceleyerek yapılması gereken çalışmalar hakkında bilgiler ediniyor.
SÜTİLİ FABRİKASINI İNCELEDİ
Evciler İlçesi’nde doğrudan fabrika satış noktaları ile vatandaşlara süt ve süt ürünleri satışı yapan Sütili Fabrikası’nı ziyaret eden Vali Çiçek, firma yetkililerinden üretilen ürünler ve üretim aşamaları konusunda bilgiler alarak fabrikada incelemelerde bulundu.
KAYMAKAMLIK BİRİMLERİNİ DENETLEDİ
Vali Gökmen Çiçek, Evciler İlçesi programı kapsamında Kaymakam Mehmet Miraç Topaloğlu’na makamında ziyarette bulundu. Kaymakamlık birimlerinde incelemelerde bulunan Vali Çiçek görevli personelden yapılan iş ve işlemlere ilişkin bilgiler alarak çalışmalarında kolaylıklar diledi.
PROJELERİ DİNLEDİ
Kaymakamlık ziyareti sonrasında Evciler Belediyesi’ne geçen Vali Çiçek, Belediye Başkanı Ali Dede Savaş’ı makamında ziyaret ederek, yaptığı çalışmalar ve bundan sonraki süreçte yapmayı planladığı projelerine ilişkin bilgiler aldı.
“DUYARLI, NAZİK VE ÇÖZÜM ODAKLI OLALIM”
Vali Gökmen Çiçek, Evciler Kaymakamı Mehmet Miraç Topaloğlu’ndan ilçenin ekonomik, sosyal ve kültürel açıdan genel durumuna ilişkin bilgiler aldı. Sonrasında mahalle ve köy muhtarları ile toplantıda bir araya gelerek, kendisine iletilen istek ve talepleri dinledi. Vatandaşlara verilen hizmetlerde duyarlı, nazik ve çözüm odaklı çalışılmasını isteyen Vali Çiçek, “Bizler bu makamlarda vatandaşlarımıza hizmet etmek için varız. Elimizden geldiğince onların sıkıntılarını çözelim. Kamu görevi yaptığımızı unutmayalım. Bizim vatandaşın memnuniyetini ön planda tutan, onun günlük yaşantısında problemlerini en aza indiren hatta mümkünse hiç problem olmadan bir yönetim anlayışı sergilememiz gerekiyor.” dedi.
ŞEHİT AİLESİNİ ZİYARET ETTİ
Vali Gökmen Çiçek, Şehit Piyade Uzman Onbaşı Atakan Birgül’ün ailesini ziyaret etti. Anne Yaşar Karlı ve Baba Muzaffer Birgül ile bir süre görüşen, hal ve hatırlarını soran Vali Çiçek, “Sizler gibi fedakâr anne babalar oldukça bu vatanı kimse bölemeyecektir,” dedi.
Programına Dazkırı İlçesi’nde devam eden Vali Gökmen Çiçek, Dazkırı Kaymakamı Sercan Sakarya’yı makamında ziyaret etti. Dazkırı Belediye Başkanlığına da ziyarette bulunan Vali Çiçek, Belediye Başkanı İsmail Taylan’dan ilçede yürüttüğü çalışmalar ve planladığı projelerine ilişkin bilgiler aldı.
Vali Çiçek Dazkırı İlçesi’nde de şehit ailelerini unutmadı. Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Tuncay Doğan’ın babası Kadir Doğan’ı iş yerinde ziyaret eden Vali Çiçek, “Şehit ailelerimizin bu güçlü duruşu bizlere güç veriyor. Bizler sizlere hizmetkâr olmak için çalışıyoruz.” diye konuştu.
2008 yılında Teknik Dokuma, ev tekstili ve dış giyim kumaşlarında ihtiyaç duyulan kalitede iplik üretmek için Dazkırı İlçesinde faaliyete başlayan USPAR Tekstil Sanayi Ticaret A.Ş’yi ziyaret eden Vali Çiçek, ülke sanayisine güç katan fabrikada incelemelerde bulundu.
MUHTARLARDAN BEKLENTİLERİNİ DİLE GETİRDİ
Dazkırı Kaymakamı Sercan Sakarya’dan ilçenin genel durumuna ilişkin bilgiler alan Vali Gökmen Çiçek, mahalle ve köy muhtarları ile toplantıda bir araya gelerek, hem talepleri dinledi hem de muhtarlardan beklentilerini dile getirdi.
Vali Çiçek, Dazkırı İlçesinde Yüreğil Köyü’nde vatandaşlarla da bir araya geldi.
Son olarak Başmakçı İlçesi’ne giden Vali Gökmen Çiçek, Başmakçı Kaymakamı Ali Ekber Ateş’ten eğitim, sağlık, ulaşım ve alt yapı alanında ilçenin genel durumunu anlatan bilgiler aldı. Ardından muhtarlar ile toplantı yapan Valimiz Çiçek, talepleri dinledi.
Şehit Öğretmen Birol İrfan Aşkar’ın ailesini ziyaret eden Vali Çiçek, anne Affe Aşkar ile görüşerek hal ve hatrını sordu. >> Kocatepe Haber Merkezi