KAMU-DER'den Başkan Aynacı'ya Ödül

KAMU-DER tarafından Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı'ya ödül verildi.

Kamu Grevlileri ve Çalışanları Derneği tarafından Türkiye genelinde her yıl düzenlenen “En Başarılı ilçe Belediye Başkanları” kapsamında Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı’ya ödül verildi. Aynacı, “Yılın En Başarılı ilçe Belediye Başkanı” ödülünü aldı.

KAMU-DER tarafından detaylı bir şekilde yapılan araştırmalarda, Türkiye’deki belediye başkanlarının çalışmaları incelendi. Başkanların hizmetleri, yönetim ve projelerindeki başarı değerlendirmeleri sonucunda Bolvadin Belediyesi öne çıkan belediye oldu. 

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı’nın sosyal belediyecilik anlayışı, altyapıdaki projeleri, sportif ve kültürel etkinlikleri bu çalışmada başarılı sayılacak noktalar oldu.

KAMU-DER'den Başkan Aynacı'ya Ödül

ÖDÜL TÖRENİ’NDE MHP’Lİ İSİMLER YER ALDI

KAMU-DER’in “En Başarılı ilçe Belediye Başkanları” ödül töreninde Milliyetçi Hareket Partisi Bolvadin İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak, Bolvadin MHP İl Genel Meclis Üyesi Mehmet Koyuncu ve Bolgisan Genel Müdürü Fevzi Karagöz ve ödül sahibi Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı yer aldı.

“BİRÇOK ALANDA ÇIĞIR AÇAN PROJELER YAPIYORUZ”

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı, almış olduğu ödül hakkında açıklamada bulundu. Başkan Aynacı, üretken belediyecilik anlayışı ile gerçekleştirdiği projelerin karşılık bulmasından dolayı mutlu olduğunu ifade etti.  Başkan Aynacı: “Alt yapıdan üst yapıya, eğitimden sağlığa kadar birçok alanda çığır açan projelere imza atmaya devam ediyoruz. KAMU-DER’in bizi yılın en başarılı ilçe belediye başkanı seçmesi büyük bir onurdur.” dedi.

KAMU-DER'den Başkan Aynacı'ya Ödül

“ÖDÜLÜMÜ HEMŞEHRİLERİM ADINA ALIYORUM”

Bolvadin Belediye Başkanı Derviş Aynacı almış olduğu ödülü desteklerini esirgemeyen Bolvadinli hemşehrleri adına aldığını söyledi. Başkan Aynacı: “Bu ödülü bizlerin her zaman yanında olan ve desteğini esirgemeyen Bolvadin’de yaşayan hemşerilerimiz adına aldık. Bolvadin’imiz için, çocuklarımızın geleceği için gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. Bu gururu yaşamamızda büyük özveri gösteren tüm çalışma arkadaşlarıma ve ödüle layık gören Kamu-Der kurucu Genel Başkanı Cevdet Baştuğ’a, KAMU-DER Yönetimine ve bize her daim destek olan MHP Afyonkarahisar Milletvekilimiz Mehmet Taytak beye sonsuz teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Program ödül töreninin ardından çekilen hatıra fotoğrafları ile son buldu.

KAMU-DER'den Başkan Aynacı'ya Ödül

Bakmadan Geçme