• Haberler
  • Genel
  • Kampüs’te çiçekler açıyor – Kocatepe Gazetesi

Kampüs’te çiçekler açıyor – Kocatepe Gazetesi

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğrencileri 'Çevre Sorunları Dersi' kapsamında AKÜ Ahmet Necdet Sezer Kampüsüne kendi imkânlarıyla temin ettikleri farklı türde çiçekleri dikti AKÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ferruh Aşçı tarafından verilmekte olan 'Çevre Sorunları Dersi' kapsamında 100'e yakın öğrenci görev aldı.İnsanoğlunun çevre ile yaşantısını göz önünde bulundurarak, çevreye olan duyarsızlıklarını göz [&hellip]

Kampüs'te çiçekler açıyor

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) öğrencileri “Çevre Sorunları Dersi” kapsamında AKÜ Ahmet Necdet Sezer Kampüsüne kendi imkânlarıyla temin ettikleri farklı türde çiçekleri dikti

AKÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ferruh Aşçı tarafından verilmekte olan “Çevre Sorunları Dersi” kapsamında 100’e yakın öğrenci görev aldı.
İnsanoğlunun çevre ile yaşantısını göz önünde bulundurarak, çevreye olan duyarsızlıklarını göz ardı etmemek için böyle bir etkinlik düzenlemeye karar verdiklerini belirten öğrenciler, yaptıkları 2 haftalık çalışma sonucunda AKÜ Rektörlük Binasının B ve C Blokları önündeki yeşil alanlara papatya deseni olarak bin 300 adet mevsimlik çiçek dikerek amaçlarına ulaştıklarını ifade ettiler.
Ahmet Necdet Sezer Kampüsünün çevre düzenlemesine yaptıkları katkı ve göstermiş oldukları duyarlılıktan dolayı öğrencileri kutlayan Rektör Prof. Dr. Mustafa Solak tarafından Doç. Dr. Ferruh Aşçı aracılığıyla öğrencilere teşekkür belgesi takdim edildi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme