'Kamptaki uyumu lige yansıtmak istiyoruz'

İkinci Etap kamp çalışması için Afyonkarahisar'da bulunan Türkiye Süper Ligi'nin yeni ekiplerinden Antalyaspor, Afyon Yaz Futbol Festivali’ne de katılacak Kırmızı Beyazlı takım sabah antrenmanında Teknik Direktör Yusuf Şimşek yönetiminde çalıştı. Düz koşu ile başlayan çalışma yaklaşık bir saat sürdü. Yeni transfer Eto'o'nun yer almadığı kamp programında çok olumlu bir hava olduğu gözlendi. Gelecek günlerde yapılacak [&hellip]

“Kamptaki uyumu lige yansıtmak istiyoruz”

İkinci Etap kamp çalışması için Afyonkarahisar’da bulunan Türkiye Süper Ligi’nin yeni ekiplerinden Antalyaspor, Afyon Yaz Futbol Festivali’ne de katılacak

Kırmızı Beyazlı takım sabah antrenmanında Teknik Direktör Yusuf Şimşek yönetiminde çalıştı. Düz koşu ile başlayan çalışma yaklaşık bir saat sürdü. Yeni transfer Eto’o’nun yer almadığı kamp programında çok olumlu bir hava olduğu gözlendi. Gelecek günlerde yapılacak yeni transferlerinde kampa dahil olması beklenirken, Antalyaspor günü çift antrenman ile geçiriyor.
ANTALYASPOR, AFYON’DA
2 HAFTA KALACAK
İki haftalık bir kamp dönemi geçireceklerini belirten takımın oyuncularından Teknik Adam Yıldırım, “Afyonkarahisar’da ikinci etab çalışmalarına başladık. Önceki geldik buraya. Umarım kampların olumlu havasını, lige yansıtıp iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Çok yoğun bir kamp çalışması yapıyoruz. Hazırlık maçlarının ağırlıklı olacağı bir kamp olacak. Önemli olan hazırlık kamplarının olumlu geçmesi. Hazırlık maçlarını iyi değerlendirip lige hazır olmak istiyoruz” dedi.
“YENİ TRANSFERLER
TAKIMA GÜÇ KATACAK”
Yeni transferlerin takıma güç katacağını belirten Yıldırım, “Yeni transferlerle çok iyi bir kaynaşma oldu. Yeni gelecek oyuncularla da iyi bir kaynaşma olacağını düşünüyoruz. Çok neşeli ve verimli bir kamp dönemi geçiriyoruz. Burada yaşadığımız ortamın verdiği birliktelik ile ligde en iyi yerde olmayı hedefliyoruz” diye konuştu.
Takımın deneyimli oyuncularından olan Lamine Diarra da takımın çok uyumlu oyunculardan oluştuğunu ve yeni gelen oyuncularla birlikte iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek, lige hazırlandıklarını söyledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme