• Haberler
  • Spor
  • Kampta bir beraberlik daha – Kocatepe Gazetesi

Kampta bir beraberlik daha – Kocatepe Gazetesi

Afyonkarahisar'ı Kamp Merkezi olarak seçen Manisa Büyükşehir Belediyespor, Ümraniye ve Erzincanspor'la oynadığı maçların ardından son maçında da Payasspor'la karşı karşıya geldi. 77. dakikada Kürşat Ergun’un muhteşem golüyle 1-0 öne geçen Manisa, Payasspor'un 84. dakikada penaltı golüne mani olamadı ve skor eşitlendi. Manisa rakibine oranla daha üstün oynadığı karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.Karşılaşmayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı [&hellip]

Afyonkarahisar’ı Kamp Merkezi olarak seçen Manisa Büyükşehir Belediyespor, Ümraniye ve Erzincanspor’la oynadığı maçların ardından son maçında da Payasspor’la karşı karşıya geldi. 77. dakikada Kürşat Ergun’un muhteşem golüyle 1-0 öne geçen Manisa, Payasspor’un 84. dakikada penaltı golüne mani olamadı ve skor eşitlendi. Manisa rakibine oranla daha üstün oynadığı karşılaşmadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.
Karşılaşmayı Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Kulüp Başkanı Mevlüt Aktan, Asbaşkan Orkun Şıktaşlı ve Yönetim Kurulu Üyeleri Hakan Kadayıfçılar, Tolga Tunç Çalışkan, Bora Çaylan ve Özcan Nalbantlar izledi. Maça etkili başlayan Manisa ilk yarıda topla daha fazla oynayan, net pozisyonlar üreten taraf olurken, Payasspor ise ilk yarıda Manisa Büyükşehir Belediyespor kalesine şut çekemedi.
MAÇTAN DAKİKALAR
15. dakikada gelişen Manisa atağında sol kanattan ceza sahasına giren Berkin’in pasında Umut topu gelişine kaleye gönderdi top direğin üzerinden auta gitti.
33. dakikada gelişen Manisa atağında Berkin’in ara pasında Ali kaleciyle karşı karşıya kaldı. Bu pozisyonda Ali, kalecinin müdahalesiyle yerde kalırken hakem devam kararı verdi.
İlk yarı 0-0 eşitlikle tamamlandı.
Manisa Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Levent Devrim ikinci yarıda kaleci Fatih ve Ufukhan dışında tüm oyuncuları değiştirdi. Payasspor ise ikinci yarıya aynı kadro ile başladı.
47. dakikada gelişen Manisa atağında Çağrı’nın sol kanattan ceza sahasına gönderdiği topa altı pas içerisinde İsmail dokundu, top direğin hemen yanından auta gitti.
77. dakikada Manisa’da Kürşat Aydın orta sahaya yakın bir bölgeden kullandığı serbest atışta, topu direk kaleye gönderdi ve önde olan Payas kalecisi topa müdahale edemedi ve top ağlarla buluştu. 1-0
84. dakikada Payas’ın kazandığı penaltıda topun başına geçen Arif topu ağlarla buluşturdu. 1-1
Bu dakikadan sonra gelişen ataklarda başka gol olmayınca maç 1-1 berabere tamamlandı.

Bakmadan Geçme