• Haberler
  • Spor
  • Kamplara yağmur arası – Kocatepe Gazetesi

Kamplara yağmur arası – Kocatepe Gazetesi

Hafta sonu Afyonkarahisar'ı etkisi altına alan yoğun yağmur yağışı kentte kamp yapan takımların maçlarını ve antrenmanlarını da etkiledi. Afyonkarahisar'da kamp yapan Sivas Belediyespor ile Bodrum Belediyesi Bodrumspor hazırlık maçı yağmurun etkisini artırmasıyla yarıda kaldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor'un da antrenman yaptığı esnada yine etkisini artıran yağmur yağışı Manisa'nın antrenmanı yarıda kesmesine neden oldu.Yeni sezon hazırlıklarının 2. [&hellip]

Hafta sonu Afyonkarahisar’ı etkisi altına alan yoğun yağmur yağışı kentte kamp yapan takımların maçlarını ve antrenmanlarını da etkiledi. Afyonkarahisar’da kamp yapan Sivas Belediyespor ile Bodrum Belediyesi Bodrumspor hazırlık maçı yağmurun etkisini artırmasıyla yarıda kaldı. Manisa Büyükşehir Belediyespor’un da antrenman yaptığı esnada yine etkisini artıran yağmur yağışı Manisa’nın antrenmanı yarıda kesmesine neden oldu.
Yeni sezon hazırlıklarının 2. etabını Afyon’da sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’un gerçekleştirdiği antrenman yarıda kaldı.
Günde çift antrenmanla yeni sezon hazırlıklarını Afyon’da sürdüren Manisa Büyükşehir Belediyespor’un akşam antrenmanı topla ısınma hareketleri ile başladı. Antrenmanın daha sonraki bölümünde ise topla dayanıklılık çalışmasına geçildi. Topla dayanıklılık çalışması sırasında birden bastıran yağmur daha sonra yerini doluya bıraktı. Fırtınayla birlikte yağan yağmur ve doludan sonra teknik heyet ve futbolcular kendilerini takım otobüsüne zor attılar. Teknik Direktör Levent Devrim ve futbolcular bir süre takım otobüsünde yağmur ve dolunun dinmesini beklediler ancak fırtınalı yağış ve dolu yağmaya devam edince, Teknik Direktör Levent Devrim akşam antrenmanını iptal etti.
HAZIRLIK MAÇINA
YAĞMUR ARASI
Afyonkarahisar kampındaki ikinci hazırlık maçına çıkan Sivas Belediyespor, Bodrumspor ile karşılaştı. Hazırlık karşılaşması oynanırken aniden bastıran sağanak yağmur maçın ertelenmesine neden oldu.
Karşılaşmanın 26. dakikasında skor 1-1 iken bastıran yağış sonrası hakemin kararıyla birlikte her iki takım teknik heyet ve oyuncuları sahayı terk etmek zorunda kaldı. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme