• Haberler
  • Gündem
  • Kamplar tamamlandı lig başlıyor – Kocatepe Gazetesi

Kamplar tamamlandı lig başlıyor – Kocatepe Gazetesi

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig'de mücadele eden Sandıklıspor ve Şuhut Belediye Hisarspor ilk yarının sona ermesinden sonra kampa girdi. Hisarspor ve Sandıklıspor Antalya'da kampa girerken iki takımın kampı da hafta sonu tamamlandı. Pazartesi gününden itibaren çalışmalar başlayan Afyonkarahisar temsilcileri hafta sonu oynayacakları lig maçında Şuhut'ta karşı karşıya gelecek. Ligin ilk haftasında oynanan maçta iki ekipte [&hellip]

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig’de mücadele eden Sandıklıspor ve Şuhut Belediye Hisarspor ilk yarının sona ermesinden sonra kampa girdi. Hisarspor ve Sandıklıspor Antalya’da kampa girerken iki takımın kampı da hafta sonu tamamlandı. Pazartesi gününden itibaren çalışmalar başlayan Afyonkarahisar temsilcileri hafta sonu oynayacakları lig maçında Şuhut’ta karşı karşıya gelecek. Ligin ilk haftasında oynanan maçta iki ekipte gol bulamazken 0-0’lık skorla berabere kalmıştı. Bu maçtan sonra ligde oynanan 13 maçta 18’er puan alan takımlar 7 ve 8. sırada yer aldı.
Sandıklıspor oynadığı 13 maçtan 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 5 mağlubiyetle ayrıldı. 24 gol atan Sandılıspor kalesinde ise 13 gol gördü. Ligin 7. sırasında yer alan Sandıklıspor 11 gol averajı ile Şuhut’a gidecek.
Şuhut Belediye Hisarspor ligde oynadığı 13 maçta 4 galibiyet 6 beraberlik ve 3 beraberlik alarak 18 puan topladı. 13 maçta 9 gol atan Şuhut 7 gol de kalesinde gördü. Ligin en az gol yiyen takımları arasında yer alan Şuhut 2 gol averajı ile 8. sırada bulunuyor.
Şuhut Belediye Hisarspor’un Sandıklıspor’u konuk edeceği maç Pazar günü saat 14.00’te Şuhut İlçe Stadyumu’nda başlayacak. >> Ali Fuat GÜÇLÜER’in Haberi

Bakmadan Geçme