Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kamp ve karavancılar Afyon’da buluştu

Kamp ve karavancılar Afyon’da buluştu

Afyonkarahisar’da düzenlenen “Frigya Vadileri Kamp ve Karavan Festivali”ne Türkiye’nin çeşitli illerinden 40 civarında karavancı ve 10 kampçı katıldı

Afyonkarahisar Valiliği, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü ile Bir Tutkudur Kamp ve Karavan Derneği işbirliğinde 13-16 Ekim tarihleri arasında Afyonkarahisar İhsaniye İlçesi, Döğer Beldesi, Emre Gölü’nde düzenlenen “Frigya Vadileri Kamp ve Karavan Festivali”ne Türkiye’nin çeşitli illerinden 40 civarında karavancı ve 10 kampçı katıldı. Etkinliğin ilk gününde il merkezinde şehir turu ile boy gösteren karavancılar, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen “1. Altıneller Geleneksel El Sanatları Festivali”ne de katıldılar.
“ŞEHİTLİKLER VE TARİHİ KONUKLARIDA GEZDİLER”
İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, “Emre Gölü Kamp Alanı’na yerleşen karavancılarımızla tarih kokulu güzel Anadolu’nun muhteşem dokusu Frigya Vadileri’nde düzenlediğimiz gezi turu ile devam eden etkinlik, Döğer Kervansarayı’nda Döğer Belediyesi’nce verilen yemek ile devam etti.
Etkinliğin son gününde şehitlikler ve şehir merkezinde tarihi konakların bulunduğu alanı gezen karavancılarımıza, Özgül Termal Tatil Köyü’nde ilimizin termal sularını deneyimleme fırsatı sunduk.” dedi.
“YENİ SLOGAN: AFYONDAYIZ”
İl Müdürü Tanır, “ Bu yıl ilkini Turizm Haftasın’da Sandıklı İlçesi Akdağ Tabiat Parkı’nda Karavan Festivali düzenlemiştik. İkincisini ise İhsaniye İlçesi, Döğer Kasabası, Emre Gölü’nde festival düzenledik. Turizmi çeşitlendirme adına önemli adımlar atıyoruz. Bunlardan biri de Kamp ve Karavan Turizmidir. Bir Tutkudur Kamp ve Karavan Derneği’ne ve Başkanı Hayriye Yıldız’a teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.