Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Kamp ve Karavan Derneği Afyon’u tanıttı

İl Kültür ve Turizm

İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, 15-22 Nisan tarihleri arasında kutlanacak olan “Turizm Haftası” etkinlikleri kapsamında bu yılki Turizm Elçisi’nin Bir Tutkudur Kamp ve Karavan Derneği olduğunu açıkladı

 

Mehmet Tanır, Sandıklı İlçesi Akdağ Tabiat Parkı’nda ilk defa Afyonkarahisar Valiliği himayesinde gerçekleştirilen “Kamp ve Karavan Turizmi” etkinliğinde paydaşlar arasında yer alan Bir Tutkudur Kamp ve Karavan Derneğinin büyük destek sağladığını belirtti.
İl Kültür ve Turizm Müdürü Mehmet Tanır, Bir Tutkudur Kamp ve Karavan Derneğinin Marmara Camp&Caravan Show 22-26 Ocak 2020ve CNREXPO İstanbul Fuarı 21 Şubat-1 Mart 2020 fuarlarında şehri tanıttığını kaydetti. Tanır, “Bir Tutkudur Kamp ve Karavan Derneği ilimizin tanıtımında da büyük katkı sağlayarak ‘Gönüllü Turizm Elçisi’ unvanını aldılar. Afyonkarahisar’ı her yerde tanıtan Bir Tutkudur Kamp ve Karavan Derneği Başkanı Hayriye Yıldız, Başkan Vekili Murat Emir, Cemaleddin Gök, Şeref Celaleddin ve üyelerine Afyonkarahisar adına teşekkür ederiz.” dedi.