Kamil Miras'ta mezuniyet coşkusu – Kocatepe Gazetesi

Mezuniyet ve diploma töreni okulun kapalı spor salonunda gerçekleştirildi. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Programın sunumunu öğrenciler Merve Dökmecioğlu ve Mübin Avcı yaptı.Kamil Miras Anadolu Lisesi Müdürü Yaşar Kale, 2016-2017 eğitim öğretim yılında mezun olan toplam 6 son sınıfın öğrencilerini, ailelerini ve üzerinde emeği bulunan öğretmenleri kutladı. Okul kapısının her zaman mezun [&hellip]

Mezuniyet ve diploma töreni okulun kapalı spor salonunda gerçekleştirildi. Tören saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı. Programın sunumunu öğrenciler Merve Dökmecioğlu ve Mübin Avcı yaptı.
Kamil Miras Anadolu Lisesi Müdürü Yaşar Kale, 2016-2017 eğitim öğretim yılında mezun olan toplam 6 son sınıfın öğrencilerini, ailelerini ve üzerinde emeği bulunan öğretmenleri kutladı. Okul kapısının her zaman mezun öğrencilere açık olduğunu söyleyen Kale, velilere üniversiteye gidiş için hazırlanan çocuklarına karşı anlayışlı olma tavsiyesinde bulundu. Okul Dönem Birincisi Fatih Aktürk mezun öğrenciler adına konuştuktan sonra Okul Sancağını 11’nci sınıf öğrencisine devretti. Mezun durumda ki 6 sınıfın adına öğrenciler konuşma yaparak hazırlanan slaytlar izlendi. 12- A sınıfı adına Furkan Ük, 12-B sınıfı adına Mustafa Esat Zorluer, 12-C sınıfı adına Rana Bağcı-Okan Akdeniz, 12-D sınıfı adına Kadriye Akkuş ve 12-F sınıfı adına Nursena Karaca ve Hüseyin Özsarı birer konuşma yaptı. Tören mezuniyet belgelerinin verilmesinin ardından kep atma ile son buldu.
>> Burcu AYDIN’ın Özel Haberi

Bakmadan Geçme