• Haberler
  • Genel
  • Kamil Miras Okulu’ndan teşekkür – Kocatepe Gazetesi

Kamil Miras Okulu’ndan teşekkür – Kocatepe Gazetesi

Anadolu Öğretmen Lisesi’nin kapatılmasının ardından Kamil Miras Anadolu Lisesi olan okulun aile birliği üyeleri, kendilerine destek veren Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti Afyonkarahisar Anadolu Öğretmen Lisesi’nin Kız İmam-Hatip Lisesi’ne dönüştürülmesinden sonra iki haftalık eylem yapan ve okullarının Kamil Miras Anadolu Lisesi olarak kalmasını sağlayan öğrenci velileri, teşekkür ziyaretine çıktı. Okul aile Birliği Başkanı [&hellip]

Kamil Miras Okulu'ndan teşekkür

Anadolu Öğretmen Lisesi’nin kapatılmasının ardından Kamil Miras Anadolu Lisesi olan okulun aile birliği üyeleri, kendilerine destek veren Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’ı ziyaret etti

Afyonkarahisar Anadolu Öğretmen Lisesi’nin Kız İmam-Hatip Lisesi’ne dönüştürülmesinden sonra iki haftalık eylem yapan ve okullarının Kamil Miras Anadolu Lisesi olarak kalmasını sağlayan öğrenci velileri, teşekkür ziyaretine çıktı.
Okul aile Birliği Başkanı Sena Tanyel ve okul aile Birliği üyeleri Başkan Çoban’ı ziyaret ederek yardımlarından dolayı teşekkür ettiler.
BAKAN EROĞLU DEVREYE GİRDİ
Çoban da “Sayın Bakanımız Veysel Eroglu Bey olaya el koydu. Bakanımız hem İlimizin İmam Hatip Lisesi ihtiyacını düzenlemeye koydu, hem de Anadolu Öğretmen Lisesinin Kamil Miras Anadolu Öğretmen Lisesi olarak devam etmesi için bir irade ortaya koydu.Dolayısı ile Afyon’umuz başarılı bir okulun devamı yönünde bir karara kavuştu.Ayrıca kısa sürede yeni bir İmam Hatip Lisesine kavuşacağız” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme