• Haberler
  • Genel
  • Kamalak, AK Parti’ye gönderme yaptı: “Yel gider dağ kalır, gül kurur bağ kalır”

Kamalak, AK Parti’ye gönderme yaptı: “Yel gider dağ kalır, gül kurur bağ kalır”

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Ramazan Bayramı’nı geçirmek üzere Afyonkarahisar’a geldi. Borsa Restaurant’ta partililerle iftar yemeğinde buluşan Kamalak, yaptığı konuşmada Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 12 Haziran 2011 seçimleri için hazırlattığı şarkıya atıfta bulundu Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Ramazan Bayramı’nı Afyonkarahisar’da geçirecek. Kamalak, bayramdan önce partililerle iftar yemeğinde buluştu. Masaları tek tek ziyaret [&hellip]

Kamalak, AK Parti'ye gönderme yaptı: "Yel gider dağ kalır, gül kurur bağ kalır"

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Ramazan Bayramı’nı geçirmek üzere Afyonkarahisar’a geldi. Borsa Restaurant’ta partililerle iftar yemeğinde buluşan Kamalak, yaptığı konuşmada Adalet ve Kalkınma Partisi’nin 12 Haziran 2011 seçimleri için hazırlattığı şarkıya atıfta bulundu

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Ramazan Bayramı’nı Afyonkarahisar’da geçirecek. Kamalak, bayramdan önce partililerle iftar yemeğinde buluştu. Masaları tek tek ziyaret eden ve “Hayırlı Ramazanlar” dileyen Kamalak, yaptığı konuşmada Adalet ve Kalkınma Partisi’ne yükbendi. Kamalak, “Hani bir şarkı vardı. Aynı dağın yeliyiz biz, aynı bağın gülüyüz biz, diye Doğru. Ama unutmamak gerekir ki yel gider dağ kalır, gül kurur bağ kalır. Milli Görüş’ün tek temsilcisi, dağ gibi Saadet Partisi’dir” dedi.
Anavatan nerede?
1990’lı yıllarda Anavatan Partisi’nin de büyük parti olarak göze çarptığını, ancak şu anda Anavatan Partisi’nin yok olduğunu hatırlatan Kamalak, Milli Görüş’ün temsilcisi olan Saadet Partisi’nin ayakta kaldığına da dikkat çekti.
Terör örgütünün saldırıları ve verilen şehitler hakkında da görüşlerini dile getiren Kamalak, şöyle konuştu:
“Şehit olan da, katillik yapan da Türikey Cumhuriyeti nüfus cüzdanını taşıyor. Terör dolayısıyla kaybettiğimiz insan sayısı, Kurtuluş Savaşı’nda kaybettiğimiz insan sayısını geçti. Bu sorunun çözümü, İslâm kardeşliğidir. Onun da temsilcisi Milli Görüş’tür. Milli Görüş’ün iktidar olmadığı her gün, şehit geliyor.” (Kocatepe)

Bakmadan Geçme