• Haberler
  • Genel
  • Kalkındırma Derneği’nden Başkan Çoban’a ziyaret

Kalkındırma Derneği’nden Başkan Çoban’a ziyaret

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar’ı Kalkındırma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri’ni makamında kabul etti Ziyarette dernek hakkında Başkan Çoban’a bilgi veren Afyonkarahisar’ı Kalkındırma Derneği Başkanı Gülcan Eskici, derneğin 9 Kasım 2012’de kurulan Kültür Turizm ve Kalkınma Federasyonu’na bağlı olarak kurulduğunu söyledi. Dernek olarak, eğitim, sağlık ve sosyal alanlarda projeler üreterek, Afyonkarahisar’ın kalkınmasına katkı sağlamak istediklerini belirten [&hellip]

Kalkındırma Derneği'nden Başkan Çoban'a ziyaret

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, Afyonkarahisar’ı Kalkındırma Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri’ni makamında kabul etti

Ziyarette dernek hakkında Başkan Çoban’a bilgi veren Afyonkarahisar’ı Kalkındırma Derneği Başkanı Gülcan Eskici, derneğin 9 Kasım 2012’de kurulan Kültür Turizm ve Kalkınma Federasyonu’na bağlı olarak kurulduğunu söyledi. Dernek olarak, eğitim, sağlık ve sosyal alanlarda projeler üreterek, Afyonkarahisar’ın kalkınmasına katkı sağlamak istediklerini belirten Eskici, Başbakanlık destekleri ve AB hibelerinden yararlanarak ürettikleri projeleri hayata geçireceklerini ifade etti.
DERNEĞİN İLK ÜYESİ
BAŞKAN ÇOBAN
Derneğin Afyonkarahisar’a hayırlı uğurlu olmasını dileyen Başkan Çoban, Dernek Başkanı Gülcan Eskici ve Yönetim Kurulu Üyeleri’ne başarılar diledi. Afyonkarahisar’ın kalkınması adına, gerekli durumlarda derneğe destek verebileceklerini ifade eden Başkan Çoban, Dernek Başkanı Gülcan Eskici’nin ricası üzerine derneğe üye oldu. Derneğe üye olan ilk isim olan Başkan Burhanettin Çoban’a üyelik formunu doldurmasının ardından federasyon rozeti takıldı.
Gülcan Eskici başkanlığında gerçekleşen ziyarete, Yönetim Kurulu Üyeleri; Hüseyin Eskici, Sevil Karahan, Meral Bingül katıldı. (Kocatepe)

Bakmadan Geçme