Kalkan’ın 18’inci kitabı yayınlandı – Kocatepe Gazetesi

Ayhan Kalkan’ın hazırladığı 18’inci kitabı İzmir'de baskısı tamamlanarak Dinar Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nce teslim alındı. Kalkan’ın  18’nci kitabı olan “Dünden bugüne Dinarda Spor/Dinar'ın sporda 85. yılı” kitabında 1930'lardan günümüze kadar futbol, basketbol, voleybol, güreş, atletizm, yüzme gibi çeşitli spor dallarına ait fotoğraflar ve bilgiler yer alıyor. Kitap Dinar Belediyesi Kültür Yayınları serivisince yayınlanırken, sporseverlere yeni yıl [&hellip]

Ayhan Kalkan’ın hazırladığı 18’inci kitabı İzmir’de baskısı tamamlanarak Dinar Belediyesi Kültür Müdürlüğü’nce teslim alındı. Kalkan’ın  18’nci kitabı olan “Dünden bugüne Dinarda Spor/Dinar’ın sporda 85. yılı” kitabında 1930’lardan günümüze kadar futbol, basketbol, voleybol, güreş, atletizm, yüzme gibi çeşitli spor dallarına ait fotoğraflar ve bilgiler yer alıyor. Kitap Dinar Belediyesi Kültür Yayınları serivisince yayınlanırken, sporseverlere yeni yıl hediyesi olarak dağıtılacak.
Kitabında bini aşkın kişinin isimlerinin yer aldığını belirten Ayhan Kalkan, “Ben 15 gün çalışıp kişi dizini listesini çıkarmıştım. Ama kitabın matbaada son çalışmaları yapılınca bu dizin sayfalarında oynamalar olmuş. Matbuaca bu bölümün düzeltilmesi imkânsız olması nedeniyle bu dizini iptal etmek zorunda kaldık. Artık sporla ilgilenen kişilerin kitabın her bölümünü okuması halinde kaç yerde isimleri geçiyorsa görebilmesi için kitabı okuyup incelemesi gerekecek. Kitabı yaklaşık beş yılda hazırladım. Belediye Başkanımız çok beğenip takdir etti. Umarım gelecek nesile kaynak bir kitap olur” dedi.
Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar ise, Ayhan Kalkan’ın kitabının ilçenin spor tarihine ışık tutuğunu belirtirken Kalkan’a çalışmalarında başarılar diledi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme