'Kaliteli ve kesintisiz elektrik için çalışıyoruz'

Osmangazi EDAŞ, 2017'de yaptığı toplam 400 Milyon TL'ye yaklaşan bakım, onarım ve yenileme yatırımı ile sorumluluk sahasındaki il ve ilçelerde elektrik dağıtımını geliştirmeye devam etti.Afyonkarahisar'daki yatırımlarını sürdüren Osmangazi EDAŞ, 2017 yılında, Ar-Ge, teknoloji, tüketici memnuniyeti, kalite gibi alanları ve elektrik şebekesi altyapı bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını kapsayan yatırımları ile Afyonkarahisar'daki tüketicilere sunduğu elektrik hizmetini [&hellip]

Osmangazi EDAŞ, 2017’de yaptığı toplam 400 Milyon TL’ye yaklaşan bakım, onarım ve yenileme yatırımı ile sorumluluk sahasındaki il ve ilçelerde elektrik dağıtımını geliştirmeye devam etti.
Afyonkarahisar’daki yatırımlarını sürdüren Osmangazi EDAŞ, 2017 yılında, Ar-Ge, teknoloji, tüketici memnuniyeti, kalite gibi alanları ve elektrik şebekesi altyapı bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını kapsayan yatırımları ile Afyonkarahisar’daki tüketicilere sunduğu elektrik hizmetini geliştirmeye devam etti.
Yapılan yatırımlarla ilgili açıklamalarda bulunan Osmangazi Elektrik Dağıtım AŞ Direktörü Muzaffer Yalçın; “Vatandaşlarımızın çok daha kaliteli ve kesintisiz hizmet alması için yaptığımız yatırımlar aralıksız sürüyor. Bu süreçte halkımıza gösterdikleri sabır ve anlayış için teşekkürlerimizi sunarız. Başta Afyonkarahisar ili Valimiz Mustafa Tutulmaz ve Belediye Başkanımız Burhanettin Çoban olmak üzere tüm yöneticilerimize verdikleri destek, işlerimizi hızlı bitirmemiz için yaptıkları katkıdan dolayı ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.
541 ENERJİ NAKİL HATTI DİREĞİ VE 1252 AYDINLATMA DİREĞİ YATIRIMI
Osmangazi EDAŞ, 2017 yatırım planları doğrultusunda geçen yıl, Afyonkarahisar’da faaliyette bulunduğu tüm bölgede toplam 541 enerji nakil hattı direği tesis etti. Yatırım faaliyetleri çerçevesinde dikilen aydınlatma direği sayısı ise 1250’yi aştı.
ELEKTRİK HATLARININ YERALTINA
ALINMASINDA ÖNEMLİ MESAFE KAYDEDİLDİ
Osmangazi EDAŞ Afyonkarahisar’da bu yatırımlarına ek olarak alçak ve yüksek gerilim elektrik şebekesi yenileme çalışmaları çerçevesinde enerji nakil hatlarının yer altına alınması için 67 km’yi aşan kazı yaptı ve 96 bin metre civarında kablo döşedi.
Afyonkarahisar’da bakım, arıza giderme ve sokak aydınlatmaları tarama çalışmalarında önemli bir ilerleme kaydeden Osmangazi EDAŞ, 2018 yılında da dağıtım hizmetlerinin daha sağlıklı hale getirilmesi ve elektrik dağıtım altyapısının daha iyi hale getirilmesi amacıyla yatırımlarına aralıksız devam edecek.

Bakmadan Geçme