• Haberler
  • Genel
  • “Kalite düşecek” uyarısı – Kocatepe Gazetesi

“Kalite düşecek” uyarısı – Kocatepe Gazetesi

Anestezi Teknisyen ve Teknikerleri Derneği, 9’uncu mezuniyet sonrasında eğitim seminerini Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde verdi. Seminere il protokolü de ilgi gösterdi Anestezi Teknisyen ve Teknikerleri Derneği’nin mezuniyet sonrası eğitim semineri, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda düzenlendi. Çok sayıda anestesi tekniker ve teknisyeninin katıldığı seminere, il protokolü de iştirak etti. 4 YILLIK OLMALIAnestezi Teknisyen ve Teknikerleri Derneği [&hellip]

"Kalite düşecek" uyarısı

Anestezi Teknisyen ve Teknikerleri Derneği, 9’uncu mezuniyet sonrasında eğitim seminerini Afyonkarahisar Devlet Hastanesi’nde verdi. Seminere il protokolü de ilgi gösterdi

Anestezi Teknisyen ve Teknikerleri Derneği’nin mezuniyet sonrası eğitim semineri, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Konferans Salonu’nda düzenlendi. Çok sayıda anestesi tekniker ve teknisyeninin katıldığı seminere, il protokolü de iştirak etti.
4 YILLIK OLMALI
Anestezi Teknisyen ve Teknikerleri Derneği Başkanı Şükran Balkaner, aneztesi teknisyenlerinin sorunlarını gündeme taşıdı. Balkaner, sorunların çözülmesi için yetkililere çağrıda bulundu. Balkaner, “Anestezi teknikerlerinin eğitimini lisas düzeyine çıkarmamız gerekmektedir.Anestezi teknikerliği, Türkiye’de önlisans eğitimi ile sınırlı kalmaktadır. Sağlık Meslek Liseleri’ne bu yıldan itibaren sağlık teknikeri alımı durdurulmuştur. Bundan sonra sadece 2 yıllık mezunlar alanda çalışacaktır. Bu da kaliteyi düşürecektir” dedi.
PLAKET TAKDİM EDİLDİ
Seminerde Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, İl Sağlık Müdürü Necip Yemenici, Devlet Hastanesi Yöneticisi Hasan Arslan da birer konuşma yaptı.Seminerin açılış töreni plaketlerin sunulmasıyla sona erdi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme