Kalıcı ve güzel parfüm merkezi

D&P Parfümüm, Afyonkarahisar'da satış noktası açtı. İkinci Dumlupınar Caddesi'ndeki satış noktasında 400'e yakın parfüm çeşidi satılıyor 'Ülkenin Parfümcüsü' sloganıyla yola çıkan P&P Parfümüm, Afyonkarahisar'da da satış noktası açtı. Ülke genelinde 103 mağazası ile Türkiye'nin en geniş zincir mağaza grubu olma özelliğine sahip olan firma, yurtdışına da ihracat yapıyor.400'E YAKIN ÇEŞİT VARFirmanın İkinci Dumlupınar Caddesi'ndeki satış [&hellip]

Kalıcı ve güzel parfüm merkezi

D&P Parfümüm, Afyonkarahisar’da satış noktası açtı. İkinci Dumlupınar Caddesi’ndeki satış noktasında 400’e yakın parfüm çeşidi satılıyor

“Ülkenin Parfümcüsü” sloganıyla yola çıkan P&P Parfümüm, Afyonkarahisar’da da satış noktası açtı. Ülke genelinde 103 mağazası ile Türkiye’nin en geniş zincir mağaza grubu olma özelliğine sahip olan firma, yurtdışına da ihracat yapıyor.
400’E YAKIN ÇEŞİT VAR
Firmanın İkinci Dumlupınar Caddesi’ndeki satış noktasında 400’e yakın parfüm, müşterilerin beğenisine sunuluyor. 50 cc’lik parfümün 16 lira, 100 cc’lik parfümün ise 27 liraya satıldığı satış noktasında, bazı kampanyalar da gerçekleştirilecek.
BAKANLIK KURALLARINA UYGUN
Firmanın Sağlık Bakanlığı kurallarına birebir uyduğu belirtilirken, herkesin parfüme ulaşabilmesinin hedeflendiği kaydedildi. D&P’nin Afyonkarahisar Satış Noktası’nı Yelda Arsoy işletiyor. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme