• Haberler
  • Genel
  • “Kalıcı projelerimiz var” – Kocatepe Gazetesi

“Kalıcı projelerimiz var” – Kocatepe Gazetesi

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Adnan Şenel, “Kalıcı projelerimiz var” dedi Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Adnan Şenel, yaklaşan yerel seçimler öncesinde Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği'ni ziyaret etti.Şenel, 'Bizim amacımız vizyonda kalmak için, yapamayacaklarımızla insanlarımızı avundurmak değil. Kalıcı ve istikbal vaat edici projelerimizle vatandaşlarımızın huzuruna çıkıyoruz. Onlarca projeyi ortaya atıp bunları yapamadıktan sonra, [&hellip]

"Kalıcı projelerimiz var"

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Adnan Şenel, “Kalıcı projelerimiz var” dedi

Saadet Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Adnan Şenel, yaklaşan yerel seçimler öncesinde Afyonkarahisar Gazetecileri Dayanışma Derneği’ni ziyaret etti.
Şenel, “Bizim amacımız vizyonda kalmak için, yapamayacaklarımızla insanlarımızı avundurmak değil. Kalıcı ve istikbal vaat edici projelerimizle vatandaşlarımızın huzuruna çıkıyoruz. Onlarca projeyi ortaya atıp bunları yapamadıktan sonra, halkımızı kandırmış ve onların güvenini zedelemiş oluruz ki, bu Milli Görüş belediyeciliği’nin temelinde yoktur. Biz atacağımız adımların sağlam olması halinde dik ve dirayetli dururuz, bu da çalışmalarımıza daha mantıklı bir hal kazandırır” dedi. (Kocatepe Haber Merkezi)

Bakmadan Geçme